В шести епизод 35-годишната Мими покани Алек на разговор в градината на имението. Тя и Надежда са двете дами с деца, които търсят любовта в романтичното риалити.

Снимка: bTV Media Group

„Онзи ден с Надето се разговорихме за децата. Споделихме си, че много ни липсват. Свикнала съм всеки ден да съм с дъщеря си. Тя е на 5, казва се Екатерина, кръстих я на майка ми Катерина“ – разказа Мими и попита Алек дали е кръстен на някого.

Снимка: bTV Media Group

„Не. Трябвало е да съм на баща ми Алексей, но са избрали Александър и баща ми не е бил доволен. За имената на моите деца не знам дали бих спазил традицията. Мислил съм си за името Леонид, а също за Аврора“ – поясни Алек.

Снимка: bTV Media Group

„Това са много странни имена! Аврора Младенова“ – коментира прямата Мими.

Снимка: bTV Media Group

„Ако имаме връзка, ще се съгласи с това, което аз искам“ – отсече тя по-късно пред камерата на предаването.

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg.

Коя е Мими?

Мария Стоянова е от София и се занимава с маркетинг, комуникации и бизнес развитие. По-голямо удоволствие, обаче, ѝ доставя хобито ѝ да организира бракоразводни партита. Експертизата ѝ в тази сфера е доказана, тъй като зад гърба си има цели два брака, завършили с развод. От първия си брак тя има горчив опит, а от втория – прекрасно детенце.

Мими е в постоянно търсене на нови възможности за развитие, себеусъвършенстване и научаване на нещо ново всеки ден. Определя себе си като щастливо разведена, но въпреки всичко признава, че мъжката фигура ѝ липсва. Не се оплаква от липса на внимание от страна на силния пол. Възприема себе си за умна, красива и освободена, затова иска и човекът до нея да я вижда по този начин.

Снимка: bTV Media Group

Мария е традиционалист. Държи на брака и колкото и разводи да има, винаги ще предпочете да се омъжи. Описва себе си като непоправима романтичка, затова смята, че винаги има шанс за любовта. Въпреки горчивия опит, Мария не спира да вярва в любовта и е категорична, че никога не би се отказала от истинското щастие, дори и с цената на неодобрението на заобикалящата я среда. Сигурна е, че в лицето на Алек ще срещне третия си съпруг – този път за цял живот.