Ако искате да  умилостивите партньор или приятел и по-леснод а ви прости, ето как може да го направите с храна. Не важи за всички зодии обаче. Има само 3, при които този номер ще мине. Ето кои са:

Телец

Телците са едни от най-големите чревоугодници. Те са истински любители на кулинарията и обичат да си похапват. Може да са доста крайни, когато се карате, да тропат по масата, да казват лесно „Отношенията ни приключиха!“, но дойде ли време за обяд – омекват. Телците просто обожават да се хранят. Харесват различни вкусове и не са особено претенциозни.

Снимка: Prince Lauder

Овен

Овните обожават да ядат, но определено имат претенции. Ако искате да ви простят грешка, може да ги подкупите с храна, но само ако тя е за истински ценители. Гурме храната е тяхното лично предизвикателство – обичат както да я хапват, така и да я приготвят.


Близнаци

Близнаците ядат като за двама. От зодията е, или пък от ДНК-то. Важното е, че и на тях може да се извините с храна. Близнаците имат любими храни, които са устойчиви във времето. Ако дълго време сте с Близнак до себе си, значи знаете кои са те. Просто ги пригответе или поръчайте така, както знаете, че ще бъдат харесани, и може и да ви се размине скандалът.


Не очаквайте да омилостивите с храна обаче представителите на тези 3 зодии. При тях просто трябва да измислите нещо друго, за да получите прошка.

  • Раците могат да ядат едно и също дълго време и изобщода не отдават значение на вкуса. По-важно им е просто да са сити.

  • Девите са такива педанти, че по-скоро биха търсили несъвършенства в готвенето и биха ви обяснили как те ще го направят по-добре, отколкото да се замислят за прошка. Не си губете времето.

  • Водолеите не обичат да готвят и действията в кухнята изобщо не са им приоритет. Заемат ли се обаче, винаги им се получава. Но те просто имат съвсем различни приоритети и ценности храната не сред тях.