Всяка зодия ще постигне определен успех в различни сфери и аспекти през идната 2020 година, но три зодии ще бъдат истински късметлии да се радват на успехи в работата, любовта и личните финанси. Следващото 12-месечие ще е благодатно за трите земни знака – Козирог, Дева и Телец.

Козирог
Зодиакалният знак с най-голям късмет през 2020 година определено ще е козирогът. Звездите предричат следващият период да бъде един от най-добрите за представителите на зодията. Козирозите ще могат да се радват и да берат най-сочните плодове, които са следствие на дългогодишни планове. Всички усилия, които те са полагали и са влагали всичко в определена посока, ще се отплатят през следващата година.


Дева
Всички области от живота на Девите ще бъдат благодатни през 2020 година. Звездите съветват зодиакалният знак да обърне особено внимание на финансите си. Ако планират да инвестират в нещо ново, сега е моментът да го направят, без да се замислят. Тези представители на зодиака обичат да планират, да чертаят предварителни стратегии и да обмислят дълго, преди да вземат решение. Късметът през следващото 12-месечие обаче е с тях и ще ги окрилява.

Телец
Затваряйки триото от земни знаци, Телецът е на трето място. Той е единственият земен знак, който ще се повлияе от Уран – планетата на неочакваните събития. Това е и причината годината за Телците да започне с доза притеснение и тревожност, но те бързо ще отминат, защото Юпитер и Сатурн ще работят на другия фронт – да им донесат много късмет в любовта. Представителите на зодиакалния знак ще имат възможността да срещнат нов човек до себе си, в който да се влюбят истински и който ще им помогне да вкарат в ред личните си финанси.

Ето и списък на всички зодии, подредени според късмета, който ще имат през 2020 г., започвайки от тези с най-голям, стигайки до зодиите, на които няма да им провърви особено:

Козирог

Дева

Телец

Риби

Скорпион

Стрелец

Лъв

Водолей

Близнаци

Овен

Везни

Рак

Източник: wemystic.com