Да намериш своя човек в живота е мисия трудна дори и за хора с богат житейски опит. Да намериш партньор, който да ти бъде верен независимо от всичко и всички – също. Проверете дали половинките ви са сред трите зодии, на които можете да разчитате безпрекословно, а за тези от вас, които все още търсят – за кои зодиакални знаци да се оглеждат.

Телец

Телците са изключително фокусиран и дисциплиниран зодиакален знак. Когато искат нещо, са способни да го преследват колкото е нужно, за да постигнат крайната цел. В това число влиза и успешната и здрава връзка с партньора им. Знаят добре каква е цената да постигнеш нещо и не се страхуват от предизвикателствата и трънливия път, който трябва да извървят, за да достигнат до щастието. Това, което обаче никога не би им се понравило, е половинката им да подцени тяхната вярност, като си хване друго гадже. Телците могат да проявят силно собственическо чувство към своите половинки.

Снимка: iStock

Дева

Девите са един от най-лесно приспособяващите се и адаптивни знаци. Макар че не са сред най-романтичните представители на зодиака и не обичат да изразяват чувствата си публично, обичта им е безусловна, силна и истинска. Те продължават да се раздават във връзката, докато партньорът им е в състояние да поеме всичката любов с отворено сърце. Връзката с Дева със сигурност е най-здравата и силна, която можете да осъществите. Лесно е да разчитате и зависите от тях, защото те изпитват нужда някого да зависи от тях.  

Козирог

Козирозите са силно инициативни, обичат да правят така че нещата да се случват, те са активни и амбициозни, което означава, че трудно ще ги видите да мързелуват и да се оплакват. Същото важи и за личния им живот. В момента, в който връзката им започне да куца, те са тези, които правят всичко възможно, за да я съживят – веднага са готови да планират романтично бягство за уикенда или щуро излизане в петък вечер. Щастливи са, когато играят водеща роля във връзката и поемат инициативи, но често се нуждаят да бъдат подкрепяни в това им начинание.

ASAP* - от английски as soon as possible – възможно най-скоро