ОВЕН

Избягвайте романтичните срещи, които ще се окажат разочароващи в скоро време. Отдайте се на интимни мигове и сексуални удоволствия, само ако желанието ви е взаимно. Ще се заредите със сили, а те са ви необходими.

ТЕЛЕЦ

Ваши неприятели, които завиждат на хармонията в семейните ви отношения, искат да ви навредят с интриги и клевети. Пазете се. Не допускайте срив в сексуалните си отношения. Не се лишавайте от здравословен секс.


БЛИЗНАЦИ

След обяд са възможни неуспехи в личния живот. Ако простите изречените обиди, ще се справите с проблемите си в семейството. Бъдете благодарни, ако партньорът ви е подготвил вместо вас романтична вечеря.

РАК

Ако не сте семейни и целта ви е съвместно бъдеще без чувства с партньора си, бъдете уверени, че няма да сте щастливи. Семейните и влюбени в своя партньор ги очакват романтични мигове и сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Жените да се предпазливи към новите си познати, които не са подходящите интимни партньори, заради разликата в интелекта. Не се поддавайте на желанието за интимна близост, защото след секса ще се почувствате предадени.

ДЕВА

Ако имате до себе си партньор, който не иска да покаже чувствата си към вас, то е защото се страхува да не го нараните. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни и да се съобразявате с желанията на интимния си партньор в леглото.

ВЕЗНИ

Установете хармонични отношения с близките си. Възможно е ново романтично запознанство, но не бързайте да се влюбвате, защото последствията са неприятни. Намерете верният път към сърцата на любимия.

СКОРПИОН

Отношенията в семейството и с любимия ви са хармонични. Вечерта се отдайте на почивка в компанията на любимия и не пропускайте сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Възстановете хармонията в отношенията си, особено в семейството и с интимния си партньор, за да избегнете депресията. Липсата на сексуални мигове при някои от вас вреди на здравето и на психиката ви.

КОЗИРОГ

Вечерта се отдайте на романтични мигове и приятни разговори. Не насилвайте интимните си половинки, ако нямат желание за сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Внимавайте с думите си, за да не предизвикате сериозна разправия в семейството си. Влюбените ще изживеят сериозни проблеми. Запазете спокойствие и не проявявайте агресия.

РИБИ

Радвате се на разбирателство в семейството, което ви дава увереността в собствените възможности. Вечерта отново се отдайте изцяло на чувствата си. Сексът ще ви се отрази добре.