Какво вещаят звездите през 2016 за секс игрите, интимните двойки, чувствата и живота?!

#Овен (20 март до 19 април)

Доминиращи и енергични, Овните обикновено получават това, което искат! С ненаситния си сексуален апетит те обичат да поемат инициативата в свои ръце и са изключително самоуверени. Обожават да експериментират в леглото и да поддържат огнената искра силно пламтяща. Ако търсите див и забавен партньор в леглото си, определено ще го откриете в лицето на Овена.

Най-добри сексуални партньори: Овен, Стрелец, Близнаци, Везни, Водолей.

#Телец (20 април до 20 май)

Телците са романтични и най-чувствените от всички останали зодии. Те обичат да докосват и да бъдат докосвани, обожават дългата любовна игра. Телецът има тенденцията да бъде малко по-мързелив и предпочита да играе ролята на по-пасивния партньор. Но ако веднъж спечелите сърцето му, ще имате най-страстният и емоционален партньор в леглото и живота си.

Най-добри сексуални партньори: Дева, Козирог, Рак, Скорпион, Риби.

#Близнаци (21 май до 21 юни)

Близнаците са дръзки експериментатори и мастъри на флирта. Обичат пикантните и спонтанни неща в секса и живота. Това означава обаче, че се отегчават твърде лесно, така че е добре партньорът им да проявява по-богато въображение и темперамент в отношението си към тях. Близнаците са много вербални и творчески натури, което намира ярко отражение и в сексуалния им живот.

Най-добри сексуални партньори: Везни, Водолей, Овен, Лъв, Стрелец.

#Рак (22 юни до 22 юни)

Раците са сексуално ненаситни. Енергията и жаждата им за секс е буквално неутолима. Те са много чувствителни и се нуждаят от непрекъснато внимание и любов от страна на половинката си. Преди да се отдадат изцяло в ръцете на партньора си обаче, раците държат да го опознаят много добре. Те са силно интуитивни и знаят точно как да угодят на любимия. Изпитват постоянната нужда да се чувстват обичани и закриляни.

Най-добри сексуални партньори: Скорпион, Риби, Телец, Дева, Козирог.

#Лъв (23 юли до 22 август)

Лъвът е страстен и очарователен, много забавен, силен, но понякога и доста груб, но по своя секси и неподправен начин! Лъвовете имат нуждата да се чувстват винаги харесвани и привлекателни в очите на околните. Те са доста драматични и всеотдайни, но често пъти обичат да държат юздите в свои ръце.

Най-добрите сексуални партньори: Овен, Стрелец, Близнаци, Везни, Водолей.

#Дева (23 август до 22 септември)

Девите са последователни и практични, обичат рутината, но могат да бъдат повече от критични. Те ще искат да знаят точно какво се очаква от тях, ще се постараят да бъдат перфектни, така че никога да не ви разочароват. След като се почувстват напълно сигурни и спокойни в компанията на своя партньор, те стават изключително страстни, верни, чувствени и всеотдайни.

Най-добрите сексуални партньори: Телец, Козирог, Рак, Скорпион, Риби.

#Везни (23 септември до 22 октомври)

Везните обичат вниманието и ласкателствата. Трябва да ги ухажвате дълго време, докато спечелите благоразположението им. Везните също са доста романтични, обичат да доставят на партньора си необходимото внимание и наслада, но толкова колкото самите те пожелаят. Държат както да дават, така и да получат. Като изключително вербален и общителен знак, по време на любовната игра Везните влагат не само дълбоки емоции и чувственост, но и много интелект и въображение.

Най-добри сексуални партньори: Близнаци, Рак, Овен, Лъв, Стрелец.

#Скорпион (23 октомври до 21 ноември)
Скорпионите имат репутацията на свръх сексуални партньори. Те са съблазнителни и същински сексуални фурии. Страстни авантюристи, те обичат да експериментират и да опитват все нови и нови неща. Страстни и силно еротични, Скорпионите обичат да дават и да получават. Но могат и да се държат доста собственически във всеки един аспект от интимните взаимоотношения.

Най-добрите сексуални партньори: Рак, Риби, Телец, Дева, Козирог.

#Стрелец (22 ноември до 21 декември)

Стрелците лесно се отегчават и трудно изграждат по-сериозни взаимоотношения в една връзка. Изключително независими и не се страхуват да останат сами. Обичат спонтанните връзки и мразят да бъдат контролирани.

Най-добри сексуални партньори: Овен, Лъв, Близнаци, Везни, Водолей.

#Козирог (22 декември до 19 януари)

Козирозите са по-резервирани и трудно могат да бъдат с някого, с когото не планират бъдещето си. Обичат да мислят и планират нещата, за тях рутината е като втора природа. За тях любовта и сексът вървят ръка за ръка, така че без любов, не очаквайте нищо от тях. Лоялни и мили, Козирозите обичат да правят своите партньори много щастливи.

Най-добрите сексуални партньори: Телец, Дева, Рак, Скорпион, Риби.

#Водолей (20 януари до 18 февруари)

Водолеят е изключително експериментален и изобретателен в спалнята. Обича новите и дръзки неща, но може да бъде и доста извратен. Страстен и ентусиазиран, този знак обича да експериментира.

Най-добри сексуални партньори: Близнаци, Везни, Овен, Лъв, Стрелец.

#Риби (19 февруари до 20 март)

Рибите предпочитат да са в ролята на пасивен партньор - обичат нежния и бавен секс. За тях любовта е преди секса. Готови са на всичко, за да ощастливят партньора си, дори при платоническа любов. Рибите са най-грижовните сред знаците. Обичат да доставят наслада и радост на своите партньори. Те могат да се окажат раними, затова внимавайте как се отнасяте с тях. Склонни са да приемат нещата напълно сериозно, така че е добре партньорите им да проявяват повече внимание и съобразителност в отношението си към тях.