Откъде ще се усмихне късметът? Никога не знаем, но ето към кого съдбата ще бъде изключително щедра през юни. Освен лятното настроение и топлите слънчеви лъчи, които до скоро липсваха, астрологията показва, че предстоят различни изненади – от романтични срещи до кариерно развитие. Вижте кои зодии ще имат завиден късмет през първия месец на лятото, според сайта MC:

Телец (21 април – 20 май)

Снимка: iStock

Още в първите дни на юни ще усетите лятното настроение, ще почувствате решимостта да сбъднете и най-смелите си мечти. Звездите препоръчват да обърнете специално внимание на кариерата си – в тази област ще имате най-много шансове да се докажете. Ако положите достатъчно усилия, похвалите и възхищението от колегите са гарантирани. Чувствайте се свободни да изразите желанията си и не подценявайте заслугите си от скромност, тъй като значително увеличение на заплатата или повишение няма да отнеме много време. Остава само с високо вдигната глава да приемеш това, което трябва.

Дева (23 август – 22 септември)

Снимка: iStock

Месецът е богат на ярки емоции и нови впечатления. Ако сте планирали почивка за юни, сте направили правилния избор. Пригответе се за една от най-хубавите ваканции в живота ви. Въпреки това, дори ако не сте планирали пътуване, кратки или дълги пътувания по работа или семейни въпроси, най-вероятно ще трябва да го направите напълно неочаквано. Всяка смяна на обстановката ще ви подейства като чудодеен еликсир. Ще се върнете у дома с обещаващи идеи, с голяма вяра в себе си и желание да преобразите живота си. Не забравяйте да се огледате, ако все още сте сами. Вероятно е обещаващо романтично запознанство, което ще доведе до дългосрочни отношения.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Снимка: iStock

Пари, перспективи, удоволствия – през юни звездите ви вещаят всичко най-приятно. Завидни шансове вече се виждат на хоризонта, през юни остава само да приемете тези щедри подаръци на съдбата. Ако напоследък финансите не ви радват с изобилие, в началото на месеца ще имате възможност да затвърдите позицията си повече от веднъж, без да полагате особени усилия. Уверете се, че успехът не идва сам и продължавайте да работите упорито. Късметът не е безкраен, но може да се превърне в устойчив успех, ако работите достатъчно усърдно.