За тези от вас, които не искат да се разделят с лятото макар и времето да ги принуждава, сме събрали пет от най-топлите български филма, които гарантирано ще ви върнат към морския бриз и почивката.

1. Прогноза

„Прогноза” е вторият игрален филм на Зорница София, който определено ще ви грабне с невъздържаността и хумора си. Разказва историята на четирима приятели, които заминават за Турция, за да карат уиндсърф. Към тях се присъединява и Маргарита, сестра на един от героите, която се връща от Лондон след като се е разделила с приятеля си. Компанията прекарва дните си на острова шумно и с големи веселби... докато вятърът не спира.

2. С деца на море

Вероятно няма нужда да разказваме за този невероятен български филм, който и малки и големи обичат. Култови реплики, много смях и естествено – море. Няма друг, по-подходящ, летен филм от този.

3. Кецове

„Кецове” разказва за шестима млади човека, които бягат от големия град и се събират на морския бряг. Приятелство, смях, любов и много обрати – това ще видите, ако изберете да гледате филма на Иван Владимиров и Валери Йорданов.

4. Оркестър без име

Друг култов български филм, без който просто не може да минете. Лятното настроение гарантирано ще се завърне още с първите кадри, доверете ни се.

5. Последните черноморски пирати

Малко по-различно предложение, което обаче си струва да видите. „Последните черноморски пирати” разказва историята на група мъже, които живеят на недостъпен плаж  и повече от 20 години търсят златното съкровище, скрито в залива на Карадере. Или с други думи – документално кино, което ще искате да гледате пак и пак.