Малко са нещата, които поддържат искрите в една връзка така, както страстната целувка. Въпреки че е възможно да откриете дълготрайния си партньор с всеки зодиакален знак, важно е да разберете как всеки от тях обича да се целува.

Какво би била романтиката без устни? Вижте кои зодии се целуват най-добре според Bestlife.

1. Козирог

Снимка: Getty Images

Когато става въпрос за опит, никой не може да надмине Козирозите. Тяхната естествена самоувереност може да бъде плашеща в работна обстановка, но със сигурност се отразява добре и на способността им да се целуват. Макар да не са толкова разкрепостени, колкото други знаци, Козирозите знаят как да използват целувките си, за да изразяват чувствата си. Освен това те умеят да накарат партньора си да се чувства сигурен само с едно погалване по устните. Целувките на Козирозите може да ви накарат да чуете сватбени камбани.

2. Близнаци

Ако искате нещо по-спонтанно във вашите срещи, няма нищо по-подходящо от Близнаците.  Тези социални пеперуди са известни с дарбата си да разказват и с езиковите си способности, така че може да се предположи, че знаят как да работят с устата си. Близнаците обичат да създават нови приятелства навсякъде, където отидат, което означава, че са усвоили един или два трика по време на пътуванията си. Тези нахални въздушни знаци в началото може да проявяват труден характер, но ако успеете да се справите с остроумието им, ще бъдете възнаградени с главозамайваща, изпълнена със смях сесия на гушкане, която ще продължи до изгрев слънце.

3. Скорпион

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Ако търсите любов в стил "Ной и Али", ще я намерите със Скорпионите. Тези мистериозни водни знаци не са много склонни да правят първата крачка. Те предпочитат да оставят другите да дойдат при тях. Въпреки това под повърхността на всички Скорпиони се крие притежателна, първична енергия. Точно когато си мислите, че имате надмощие, те ще ви вкарат в пространството, в което се чувстват най-сигурни и на вас със сигурност ще ви омекнат коленете. Важно е да се отбележи, че Скорпионите често имат репутацията на твърде припряни, но именно тази страст прави този знак един от най-добрите в целувките.

4. Стрелец

Перфектна комбинация от хладнокръвие, спокойствие и сдържаност, огнените Стрелци знаят как да адаптират стила си на флиртуване, за да спечелят хората. Безгрижната им нагласа ги прави едни от най-добрите в целувките. За разлика от другите знаци, които се притесняват да не се движат прекалено бързо или да не изглеждат прекалено силни, Стрелците обичат да живеят в момента. Те не се страхуват да се целунат първи и със сигурност не се интересуват от мнението на другите хора. Те са твърде заети да създават приключения от всеки момент в живота, което означава, че са знакът, който най-вероятно ще ви даде онази достойна за филм сесия на целуване, която сте чакали.

5. Риби

Снимка: Getty Images

Мечтателни и романтични, Рибите са най-романтичният зодиакален знак, което ги прави отлични в целувките. Тяхната променлива водна енергия им помага да се настроят към неизказаните желания и мечти на партньорите си. Това ги прави много интуитивни партньори, както в емоционален, така и във физически план. Рибите се наслаждават на всички начини на физическо докосване във взаимоотношенията. Затова не се изненадвайте, ако обикновено срамежливите Риби станат игриви при затворени врати.

Необподими са няколко ключови съставки, за да се целувате толкова приятно, че да не спират да говорят за вас. Качества като увереност, страст, опит и емоционална интелигентност, могат да преобърнат представите на хората за вас.