Вижте какво вещаят звездите за деня, в който са родени Дан Колов и Жерар Депардийо.

ОВЕН

Вечерта ще ви натоварят със семейни задължения, които не сте отхвърлили заради отсъствието си от дома. Бъдете отговорни към близките си и не се измъквайте с извинения, че сте уморени. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат силите и доброто настроение. 

ТЕЛЕЦ

Вечерта ще се наложи да разрешавате семейни проблеми. Не ви е приятно това задължение, но ще ви донесе спокойствие. Ако не сте достатъчно тактични и не премълчавате рискувате отново да се лишите от сексуални наслади. 

БЛИЗНАЦИ

Следобед се отдайте на развлечения със семейството си и не мислете за работа и разговори с ваш колеги. Ще заслужите тяхното одобрение. Вечерта отидете на ресторант с любимите си хора, а след това се отдайте на сексуални удоволствия. 

РАК

Вечерта се подгответе за проблеми с ваш роднина, който ще ви изненада неприятно с предателството си. Приемете фактите и не се ядосвайте. Ваши съседи се опитват да съсипят брака ви, защото искат да привлекат към себе си брачната ви половинка и да я използват. Забравете за сексуалните наслади заради разразилия се скандал! 

ЛЪВ

След работа се приберете у дома и си почивайте. Въпреки, че целият ден е украсен с неприятния оттенък на лошото ви настроение, се възползвайте от шанса да стабилизирате отношенията си в семейството. Не пропускайте секса с любимите си хора. 

ДЕВА

В този ден си почивайте или пътувайте семейно, за да се заредите с положителни емоции за оставащите няколко работни дни до края на годината. Вечерта подарете изцяло на интимната си половинка и се отдайте на сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Отхвърлете задълженията си у дома, особено ако са свързани с ремонти. От значение е да запазите спокойствие и да не се ядосвате. Звездите ви съветват да не се захващате с разрешаване на лични проблеми. 

СКОРПИОН

Следобед лични проблеми ще ви накарат да забравите за почивката си. Справете се бързо и се отдайте на приятни емоции. След като се справите с проблемите си създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Подгответе се за упреци от брачната си половинка, че я изоставяте на произвола на Съдбата, защото не сте успели да си вземете отпуска до края на месеца. Няма как да я убедите в противното. Не се изненадвайте, ако ви лишат от секс. 

КОЗИРОГ

Съветвам ви преди пътуването за празниците в края на годината да обсъдите намеренията си с близките си, за да избегнете разправиите, че сами правите резервациите и взимате решения.  Вечерта се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ 

Разсеяни сте заради лични проблеми, притиснали ви от сутринта, които трябва да разрешите до края на деня. Съдбата ви подлага на изпитание, за да види дали сте склонни към компромиси и към признаване на вашата вина за липсващия сексуален живот. 

РИБИ

Личният ви живот е свързан с разочарования, които сте предизвикали сами, защото не е редно да мислите само за пари и да не си позволявате елементарни покупки, необходими за домакинството и близките ви.