Какво вещаят звездите за деня, в който са родени сър Иън Маккелън, Калин Сърменов и Петър Стоянов.

ОВЕН

Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за създаване на семейство. Ще си гарантирате щастие. Ако сте се освободили от съмненията си и сте сигурни в чувствата си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

ТЕЛЕЦ

Ще се наложи да помогнете на близък човек, а с това ще предизвикате ревността на половинката си. Сексуалните контакти трябва да са по взаимно желание, а не насила изпросени от вас. По-добре ги отложете.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта очаквайте разправии с роднини. Не усложнявайте отношенията с любимите си хора заради закъснението ви. Ако не съхраните спокойствието си и не намерите задоволително обяснение за поведението си, се откажете от сексуалните удоволствия.

РАК

Днес можете да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас. Няма смисъл да ги прикривате, ако искате да разберете дали са споделени. След романтичната вечеря се отдайте на желани сексуални удоволствия, но не и ако все още не сте опознали партньора си.

ЛЪВ

Вечерта очаквайте романтична среща. В личния ви живот ще възникнат усложнения заради интриги, свързани с изневяра. За пореден път трябва да се откажете от секса, защото няма да срещнете взаимност у партньорите си.

ДЕВА

Вечерта си останете у дома и създайте приятна обстановка за близките си. Обърнете внимание на децата си, вечерта си поканете гости. Не се лишавайте от приятните интимни мигове с любимите хора и от сексуалните наслади.

ВЕЗНИ

Може да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. Денят носи за новобрачните щастливи години съвместен живот. Сексуалните удоволствия са добра възможност да докажете отново чувствата си. Ако искате дете, може да го създадете и сега.

СКОРПИОН

Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Постарайте се да предразположите интимната си половинка към сексуални удоволствия. Ще изгладите недоразуменията.

СТРЕЛЕЦ

Личните ви отношения отиват на втори план заради нежеланието ви да приемете начина на живот, който се опитват да ви налагат. Забравете за сексуалните удоволствия, които отдалечихте сами. Ще ви трябват време и усилия, за да си възвърнете хармонията в чувствата.

КОЗИРОГ

Семейните двойки ще преживеят поредния период на изпитание на отношенията. Много от тях са неподходящи и неискрени и ще се разделят. Докажете на любимите си хора, че сексът ви доставя удоволствие и го правите с желание.

ВОДОЛЕЙ

Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования. Не се поддавайте на желанието за секс с непознати партньори, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми.

РИБИ

Предстоят ви разправии у дома. Не са изключени проблеми с близък човек. Не създавайте предпоставка за скандал. Не разчитайте на късмета си и рискувайте. Сексът със сигурност ще ви зареди с нови сили и добро настроение. Не го пропускайте.