Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Пол Маккартни и Изабела Роселини.

ОВЕН

Вечерта очаквайте разправии с роднини. Не усложнявайте отношенията с любимите си заради закъснението ви. Ако не съхраните спокойствието си и не намерите задоволително обяснение за поведението си, се откажете от сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Днес можете да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас. Няма смисъл да ги прикривате, ако искате да разберете дали са споделени. След романтичната вечеря се отдайте на желани сексуални удоволствия, но не и ако все още не сте опознали партньора си.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта очаквайте романтична среща. В личния ви живот ще възникнат усложнения заради интриги, свързани с изневяра. За пореден път трябва да се откажете от секса, защото няма да срещнете взаимност у партньорите си.

РАК

Вечерта си останете у дома и създайте приятна обстановка за близките си. Обърнете внимание на децата си, поканете си гости. Не се лишавайте от приятните интимни мигове с любимите хора и от сексуалните наслади.

ЛЪВ

Може да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. Денят носи за новобрачните щастливи години съвместен живот. Сексуалните удоволствия са добра възможност да докажете отново чувствата си.

ДЕВА

Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Предразположете интимния си партньор към сексуални удоволствия. Ще изгладите недоразуменията.

ВЕЗНИ

Личните ви отношения отиват на втори план заради нежеланието ви да приемете начина на живот, който се опитват да ви налагат. Забравете за сексуалните удоволствия, които отдалечихте сами. Ще ви трябват време и усилия, за да си възвърнете хармонията в чувствата.

СКОРПИОН

Семейните двойки ще трябва да преразгледат отношенията си, ако не са уверени, че искат да продължат съвместния си живот и да остареят заедно и разправиите са се превърнали в постоянни скандали.

СТРЕЛЕЦ

Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования. Не се поддавайте на желанието за секс с непознати партньори, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми.

КОЗИРОГ

Предстоят ви разправии у дома. Не са изключени проблеми с ваш роднина. Не създавайте предпоставка за скандал. Не разчитайте на късмета си и рискувайте. Сексът със сигурност ще ви зареди с нови сили и добро настроение.

ВОДОЛЕЙ

Ако не сте семейни, мили жени, и сте срещнали любовта, днес е идеален ден за създаване на семейство. Ще си гарантирате щастие. Ако сте се освободили от съмненията си и сте сигурни в чувствата си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

РИБИ

Ще се наложи да помогнете на близък човек, а с това ще предизвикате ревността на партньора си. Сексуалните контакти трябва да са по взаимно желание, а не насила изпросени от вас. По-добре ги отложете.