Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Мона Гочев и Кортни Кокс.

ОВЕН

Избягвайте новите запознанства. В личния живот са възможни измами. Ново запознанство и в този ден ще завърши с разочарование. Сексът със случайни партньори ще ви създаде сериозни проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани.

ТЕЛЕЦ

Не критикувайте половинката си, защото така наранявате и засилвате гнева й. Усеща вашето отдръпване, и изпитва страх да не се окаже във ваша зависимост или пък да остане без вас. Допуснете ли отдалечаване, не се надявайте на интимни мигове и сексуални удоволствия, ако не изясните отношенията си.

БЛИЗНАЦИ

Не уговаряйте романтични срещи, защото последствията могат да са неочаквани. Време е несемейните да помислят за създаване на семейство. Семейните представители на знака могат да се отдадат на интимни мигове и сексуални преживявания.

РАК

От сутринта ви е обзела ревност и съмнения във верността на вашите любими. С подозрения нищо няма да постигнете. По-добре поговорете с тях. След разправията през деня не се надявайте, че ще имате приятни сексуални изживявания. По-добре ги отложете.

ЛЪВ

Липсата на хармония в семейните отношения ви пречи да надмогнете гордостта си и да се извините. Любимите ви хора страдат от отношението ви. Ако се отдадете на романтични мигове и сексуални наслади, ще поправите стореното и ще си възвърнете любовта на половинката.

ДЕВА

Днес е време да решите дали да продължите живота си с интимните си партньори. Преценете имате ли все още чувства към тях. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако ви предстои раздяла, защото след това ще съжалявате.

ВЕЗНИ

Интимните ви половинки трудно ще забравяте, че сте ги наранили и трудно ще спечелите отново тяхното доверие. Сторете го още днес. Няма да се сещате за личните си отношения, които трябва да разгаряте със секс и с това ще предизвикате ревността на половинката си.

СКОРПИОН

Влюбени сте, но се страхувате да признаете чувствата си, защото мислите, че не са споделени. Днес може да ги споделите с обекта на любовта ви. Не бързайте вечерта да се отдавате на сексуални удоволствия, ако партньорът ви не е подготвен за тях.

СТРЕЛЕЦ

Радвате се на вниманието на противоположния пол. За съжаление запознанството е разочароващо. Следобед ви очаква романтична среща и хармонични отношения в семейството. Контролирайте емоциите си и не се впускайте в сексуални удоволствия, само защото някой ви е привлякъл с чара си.

КОЗИРОГ

Не са изключени проблеми в личния живот. Вечерта очаквайте изненадващи приятни срещи и романтични мигове. Ще спечелите сърцето на обекта на чувствата ви, но не се изкушавайте да се впуснете веднага в сексуални изживявания.

ВОДОЛЕЙ

Жените да се подготвят, че новото им романтично увлечение ще е разочароващо. Ако сте семейни внимавайте, защото ще си създадете проблеми. Вечерта създайте романтична обстановка, за да предразположите любимите си хора за сексуални удоволствия, които ще ви се отразят добре.

РИБИ

Вечерта отново са възможни проблеми в семейството, заради изкушението ви да кажете какво мислите и да проявите ревността си. Ако сте намерили своята половинка и се радвате на тихото си щастие, очаквайте удари от неприятели, които завиждат на сексуалния ви живот.