„За малко да пропусна #throwbackthursday, но затова пък оставям любимата ми снимка с Никола и пожелавам на всички това да ни е последното затваряне. Бъдете здрави и се пазете!“ – написа в Инстаграм по повод новите ограничителни мерки Мона Гочев, а ние само ще припомним, че #throwbackthursday е популярен хаштаг в социалната мрежа за споделяне на стари снимки в четвъртък.

През януари Никола навърши две години. „Две години пълни с най-големите усмивки, най-безсънните нощи, най-щастливите моменти, най-голямата любов!" – звездата от „Революция Z” описа времето, в което е майка.

В края на октомври 2020 г. тя сподели пред bTV, че със съпруга й – операторът Радослав Гочев, подготвят църковен брак като продължение на гражданския.

Той ще бъде в храма „Успение Богородично“ в Царевец, наричан от мнозина „пиратската църква“ заради изображението на череп и кости под кръста на фасадата. Събитието е планирано за това лято, „но само ако може да се събираме повече хора на едно място. Ще кръстим и Никола“ – поясни Мона Гочев.