ОВЕН

Вечерта останете с любимия си у дома или отидете на ресторант с приятели, ако искате да докажете, че не го обсебвате. Сексът ще ви подейства разтоварващо, затова не се отказвайте от него.

ТЕЛЕЦ

Вечерта се отдайте на почивка и романтични мигове. Решите ли да изяснявате отношенията си, ще си създадете сериозни проблеми с интимния партньор и ще се лишите от секс.

БЛИЗНАЦИ

За съжаление все още не сте стабилизирали отношенията си у дома. Бъдете внимателни с близките си. Не изневерявайте и не ги принуждавайте да ревнуват.

РАК

Осъзнайте, че голямата ви любов ще ви помогне да излекувате всичките си душевни рани. За пореден път сексът ще ви подейства ободряващо след напрегнатия ден.

ЛЪВ

Изживявате романтична любов и сте безкрайно щастливи. Сексуалните ви отношения са хармонични. Сексът с любимите ви хора премахва напрежението и умората.

ДЕВА

Вечерта очаквайте приятни романтични мигове. Семейните жени да се пазят от изневяра, защото ще ги разкрият. Говорете открито с партньорите си за вашите желания, за да избегнете проблемите, заради липса на хармония в интимните мигове.

ВЕЗНИ

Не изневерявайте на половинката си. Ще предизвикате реакция, която няма да ви хареса и ще ви отдалечи.  Не разчитайте на хармонични сексуални отношения, заради вашето поведение, което е раздразнило интимната ви половинка.

СКОРПИОН

Вечерта бъдете нежни и мили с близките си. Чувствата ви принуждават да се разкъсвате между две връзки. Не наранявайте интимния си партньор с изневяра и секс със случайни партньори, след като ви е познато страданието на сърцето.

СТРЕЛЕЦ

Вечерта останете с близките си. Не канете гости, а ако ви изненадат не оставайте до късно. Сексът ще ви достави поредното удоволствие, но вземете необходимите предпазни мерки.

КОЗИРОГ

Създайте хармония в отношенията в семейството си. Вечерта си почивайте и ако имате желание за секс, не пропускайте да си доставите удоволствие в интимните си мигове.

ВОДОЛЕЙ

Извинете се на любимите си хора, заради поведението, с което ги отдалечихте от себе си. Липсата на нормален сексуален живот ви изнервя. Вечерта се опитайте да си върнете хармонията в семейните отношения.

РИБИ

Вечерта поканете любимия на ресторант, но бъдете само двамата. След вечерята го приласкайте, бъдете нежни и мили и се отдайте на сексуални удоволствия.