ОВЕН

Денят е добър за обявяване на годеж, скъпи дами, ако сте го намислили за себе си или за децата си. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си и да се съобразите с желанията на партньора си в леглото.

ТЕЛЕЦ

Усмихвайте се, радвайте се и на най-малките красиви мигове през този ден, въпреки ограниченията. Вечерта бъдете сред семейството си, ако сте го създали. Сексуалните мигове ще ви доставят взаимна наслада, ако не ги пропуснете, само защото сте изнервени.

БЛИЗНАЦИ

Възможни се непредвидени трудности в личните отношения, преодолими, стига да не решите да спорите заядливо. Ревността ви създава сериозни недоразумения. Не се опитвайте да измъкнете от любимия си признание, че ви изневерява. Сексуалните удоволствия могат да премахнат недоразуменията в семейството ви.

РАК

Хармонията в отношенията ви е задължителна, ако искате да сте в добра форма, мили жени. Знаете, че любовта е вашето най-мощно и доказано лекарство. Сексуалните удоволствия, които ви очакват вечерта ще премахнат напрежението натрупано през деня.

ЛЪВ

В личен план не е изключена нова романтична връзка. Изяснете семейните си отношения. Жените да очакват запознанство. Семейните могат да се отдадат на интимните мигове и сексуални наслади. Несемейните жени да преценят дали са готови за това.

ДЕВА

Изкушени сте от впечатляващ мъж. Не изневерявайте, особено ако сте обвързани с друга любов или сте на прага на създадане на семейство. Семейните отношения ще се стабилизират, ако не забравяте, че сексът е необходим и на двама ви. Не търсете сексуални наслади извън дома си.

ВЕЗНИ

След работа се приберете у дома или се срещнете с интимния си партньор, ако прецените че няма да си създадете проблеми. Отидете на ресторант и се отдайте на романтични мигове. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви помогне да си възвърнете хармонията в отношенията.

СКОРПИОН

Колкото и да ви е било напрегнато през деня, вечерта си останете у дома и се усамотете с любимия си, който има желание да се отдадете на интимни мигове и на чувствата си. Сексът ще ви достави удоволствие.

СТРЕЛЕЦ

Не пропускайте да се приберете по-рано, за да имате време и за интимни мигове. Несемейните жени могат да срещнат голямата си любов. Ако искате да се усамотите с любимия, преди това се убедете, че и той изпитва желание за сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

В семейството имате потребността да се усетите свободни и да се радвате на простор за изява и действие. Не допускайте изневери и сексуални контакти, които ще ви обвържат и ще ви създадат проблеми.

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте романтично запознанство. Несемейните жени могат да срещнат подходящия партньор, ако не са прекалено взискателни. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия, които ще ви заредят със самочувствие.

РИБИ

Проблемите ви може да са породени от емоционални изблици, скандали с любимия човек и срив в отношенията. От вас зависи да ги избегнете. Сексуалните ви живот не ви задоволява, защото се чувствате пренебрегнати и рядко се отдавате на интимни мигове.