Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Джордж Клуни и Мая Новоселска.

ОВЕН

Вечерта поднесете извиненията си у дома, защото сте засегнали сериозно близките си. Омаяни сте от нечий чар, но не се отдавайте на сексуални удоволствия, защото разочарованията ще ви споходят мълниеносно.

ТЕЛЕЦ

На жените им предстои ново запознанство и среща, която след време ще ги изпълни с огорчение и съжаление. Не се надявайте на незабравими сексуални мигове, ако сте се хвърлили веднага в леглото и не сте сигурни в чувствата си.

 

via GIPHY

БЛИЗНАЦИ

Възможно е запознанство или романтична среща да станат причина за съжаления и разочарования. Не изневерявайте. Помислете си дали не прекалихте с гордостта си, която отдалечи интимните ви половинки и ще ви лиши от секс.

РАК

Имате възможност да срещнете подходящата половинка, ако все още не сте създали семейство. Любовта на партньорите ви липсва, затова се постарайте да си възвърнете хармонията както в чувствата, така и в секса, и то още днес.

ЛЪВ

Личните ви отношения са проблемни заради поредните интриги, на които любимите ви хора са надали ухо. Поговорете с тях. Не се колебайте да поставите директно въпроса за изневярата, в която ви обвиняват. Сексът ще ви помогне да преодолеете по-лесно проблемите.

ДЕВА

Отложете личните разговори и уговорените интимни срещи, защото сте изнервени и разсеяни и ще се изпокарате с любимите си хора. Не сте в настроение за сексуални удоволствия. Не премълчавайте нежеланието си, защото сексът насила няма да ви достави наслада.

 

via GIPHY

ВЕЗНИ

Любимите ви хора са изнервени от отсъствието ви. Няма да ви се размине разправия, която ще е причина за отлагане на романтична среща. Не изневерявайте само защото искате да си отмъстите. Сексът с непознат партньор няма да ви достави удоволствие.

СКОРПИОН

Заради ваши думи е възможна разправия с интимните ви половинки, които ще се почувстват огорчени от поведението ви. Влюбените да се отдадат на сексуални удоволствия. Несемейните да споделят чувствата си и да се отдадат на интимни мигове.

СТРЕЛЕЦ

Венера ви обещава романтични мигове, но само ако сте сигурни, че интимната ви връзка е сериозна. Сексуалният ви живот е проблемен, защото сте преуморени и не сте готови за сексуални подвизи.

КОЗИРОГ

Обградете любимите си хора с внимание, за да го получите и вие, мили жени. Вечерта ви очакват приятни изненади от любимите ви хора. Сексът ще ви достави удоволствие. Не изневерявайте.

 

via GIPHY

ВОДОЛЕЙ

Ако сте свободни, вечерта ви очаква романтична среща. Хармонизирайте отношенията си у дома, ако вече сте създали семейство. Можете да се отдадете на сексуални преживявания, ако имате до себе си любими, в чиито чувства сте сигурни.

РИБИ

Възможни са усложнения с близките ви заради невъзможност да дадете израз на истинските си чувства. Интимният ви партньор се чувства наранен и обиден. Направете крачката към изясняване на отношенията и се отдайте на приятни сексуални изживявания.