ОВЕН

Вечерта организирайте романтична среща, която ще ви възвърне доброто настроение. Постарайте се да сте мили с любимия си. Не пропускайте интимните мигове с любимия си. Сексът ви трябва да е безопасен.

ТЕЛЕЦ

Възможни са разправии в семейството заради нежеланието ви да приемете мнението на близките си и неотстъпчивостта ви. Контролирайте емоциите си и не се впускайте в сексуални удоволствия, само защото някой ви е привлякъл с чара си.

 

БЛИЗНАЦИ

В личният ви живот липсва хармония, защото сте забравили, че любовта изисква и отдаденост и романтични мигове. Сексът ви действа добре. Не го пропускайте, ако оправите отношенията си.

РАК

У дома запазете спокойствие, дори и ако се прибирате ядосани. Постарайте се да създадете приятна интимна обстановка и се усамотете с любимия си. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение за интимна среща и сексуални изживявания. Пазете се от изневери.

ЛЪВ

Не са изключени проблеми в личните отношения, породени от разногласия с половинката ви. Ако имате намерение да се отдадете на сексуални удоволствия, ще се окажете разочаровани от студенината на интимния си партньор.

ДЕВА

Разправиите в семейството ви са породени от нежеланието ви да приемете мнението на близките си и неотстъпчивостта ви. Сексът ще ви се отрази добре, ако не е със случаен партньор, само защото не искате да се чувствате самотни.

ВЕЗНИ

Не си уговаряйте романтични срещи, ако се налага изясняване на отношенията с интимните ви половинки. Сексът в този ден може и да не ви достави очакваната наслада.

СКОРПИОН

Контролирайте емоцията. Споделените чувства ви зареждат с оптимизъм. Любовният ви живот трябва да бъде обогатен с повече приятни романтични мигове и активен секс.

СТРЕЛЕЦ

Не допускайте проблеми в личният си живот. Вечерта бъдете с любимите си хора. Сексуалните изживявания ще ви заредят със сили и добро настроение.

КОЗИРОГ

След работа се приберете у дома и отдайте дължимото внимание на брачния и партньор или се срещнете с любимите си хора. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще ви заредят с нови сили.

ВОДОЛЕЙ

В отношенията си близките ви цари хармония. Вечерта се отдайте на приятни романтични изживявания с интимната половинка. На несемейните Съдбата поднася шанс за романтично запознанство, но не ги съветвам да бързат със сексуалните удоволствия, докато не се опознаят добре.

РИБИ

Личният ви живот е затруднен, заради изневяра от ваша страна. Опитайте се да изясните отношенията с интимния си партньор. Откажете се от намеренията си за интимни мигове и сексуални удоволствия, ако сте наранили любимия си.