Честита Нова година! Честити да са имениците на Васильовден!

ОВЕН

Близките ви са очаровани от предложението да ги заведете на ресторант След приятните мигове и интимни разговори се отдайте на сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

В семейството ви ще се наложи да разрешават проблеми свързани с децата, които незнайно защо отлагахте. Брачната ви половинка може да ви изненада, че очаквате още едно дете. Поздравете я подобаващо и ако тя има желание не се лишавайте от сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Не е изключено да сте изпълнени с недоверие към брачния си партньор заради нещо казано, но недоказано. Недоверието ще навреди на отношенията ви. Сексуалните удоволствия ще ви се разминат, ако сте си позволили да споделите съмненията си с любимия си.

РАК

Семейни проблеми са причината да реагирате емоционално. Ако успеете да надмогнете гнева си, бързо ще се справите с ината на близките си и ще стабилизирате отношенията си. Дори и ако се чувствате засегнати, не се лишавайте от интимните мигове и невероятния секс.

ЛЪВ

Няма да избегнете конфликт с близките си, заради невъзможност да ви разберат и да се съобразят с професионалните ви задължения, изискващи цялото ви внимание. Ако не пропуснете секса, ще сте доволни и заредени със сили, но това зависи от вашето настроение и желание.

ДЕВА

В личния ви живот съществува крехка хармония, която може да бъде разрушена за миг, с една дума или импулсивно действие от ваша страна. От вашето поведение зависи дали ще се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия или ще предпочетете и днес да се цупите заради вчерашната разправия.

ВЕЗНИ

Следобедът ще ви поднесе запознанства и романтични увлечения, но късметът не е с вас, скъпи дами. Не изневерявайте дори и само с невинен флирт, защото рискувате да се лишите от интимните мигове с любимите си хора.

СКОРПИОН

Мечтаете за романтични мигове и сексуални наслади заради проблеми във вашия интимен живот, които ви лишават от тях. Вземете решение за раздяла Очаквайте нови запознанства и неочаквани романтични приключения, скъпи жени.

СТРЕЛЕЦ

Неочаквано романтично приключение е причината да се почувствате обичани и желани, но въпреки това бъдете предпазливи със запознанствата, за да избегнете разочарования. Настроение сте за интимни мигове и сексуални удоволствия. Не ги пропускайте и бъдете нежни в леглото.

КОЗИРОГ

Ще изживеете неочаквани, но желани, романтични приключения, уви, някои от тях свързани и с изневяра. Когато се приберете у дома, клюката ще е достигнала до вашия партньор и скандалът, лишаващ ви от секс, е неизбежен.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта очаквайте гости, които може да останат да нощуват в дома ви, но този факт не бива да ви изнервя. Ще се ядосате заради невъзможността спокойно да се отдадете на сексуални наслади.

РИБИ

Следобед ви очакват запознанства, които ще поставят началото на романтично увлечение. Личните ви отношения са привидно стабилни, но въпреки това рискувате да си създадете проблеми.