Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Еманюел Макрон, Джейн Фонда и Благой Георгиев.

ОВЕН

Бъдете критични към недостатъците си. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към половинката си. Бъдете внимателни и грижовни, за да не се лишите от секс. Силното сексуално привличане към нови познати ви изнервя, но е по-добре да се въздържате от сексуални контакти.

ТЕЛЕЦ

Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Ако сте допуснали грешката да флиртувате пред очите на половинката или на съседите си, ще се разминете със сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Не сте в състояние да прецените какви хора стоят срещу вас и в заблудата си, че сте влюбени, ги допускате близо до себе си. Разочарованията от прибързания сексуален контакт няма да закъснеят. Ще се почувствате предадени, затова е по-добре да избегнете интимните мигове.

РАК

Не закъснявайте много, за да не изнервите близките си, особено ако сте планирали да отидете на ресторант. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако не са свързани с изневяра, която никак няма да се хареса на любимите ви хора.

ЛЪВ

Личните отношения са проблемни, но вината е ваша. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимната си половинка или ще се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност ще са причина да сте неразбрани от близки си роднини. Сексуалните ви отношения не ви задоволяват, но вината е във вашето поведение и невъзможност да кажете какво точно очаквате от партньорите си.

ВЕЗНИ

Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта, ако не се овладеете. Неподходяща покупка, свързана с коледните подаръци, е причина за проблема. Очаквайте романтично приключение. Мнозина ще намерят нови приятели, които могат да се окажат техните спътници в живота.

СКОРПИОН

Вечерта се усамотете. Не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с близките си без причина точно на семейния празник. Няма защо да вините брачната си половинка за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили.

СТРЕЛЕЦ

Не е изключено днес да срещнете подходящата половинка. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще. Не избързвайте със сексуалните удоволствия. Сексът е желан от вас, но ако няма да ви обвърже за цял живот с обекта на чувствата ви, без да сте готови за това.

КОЗИРОГ

Не позволявайте на емоцията да ви попречи. Не създавайте проблеми в семейството си, само защото и днес се налага да работите, вместо да се разкрасите за празниците. Изневярата на половинката си тълкувайте като бунт срещу вашето поведение и липса на чести сексуални контакти.

ВОДОЛЕЙ

Запазете спокойствие при общуването с вашите роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви разбират. Не пропускайте да докажете на любимите си хора, че сексуалният ви живот с тях е удоволствие за вас и ще ги обвържете още повече.

РИБИ

Заетостта ви ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения, свързани с децата, мили жени, преди да седнете на семейната вечеря. Не ги разочаровайте.