.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Комикът Георги Кючуков: Всичко е любов, страшно е! (ВИДЕО)

Боряна Константинова | преди 36 седмици
Георги Кючуков
Снимка: Евгений Милов
Разговор за смешната страна на любовта, за пияните жени, за влюбените жени и за това какво би спасило неговата връзка с една жена

Никога няма да забравя първото си стендъп шоу с Георги Кючуков, както и това интервю. С него винаги се смея и научавам по нещо ново за себе си. Поканих го да си говорим за смешната страна на любовта, за това как смехът помага при раздели, за пияните жени, за влюбените жени и за това какво би спасило неговата връзка с една жена, която трябва "да е жива (смее се), да има лична карта и да не я лежа от 3 до 5 години после, да е пълнолетна, баща и да няма 40 пушки, за да не дойде смъртта ми по-бързо от необходимото."

Георги Кючуков е известен като комедианта с шапка и е цар на дългите смешни истории. Който умее да се смее, умее и да помага и Георги доказва това - той стои зад идеята "Смях с кауза", участва и в други благотворителни събития. Ако искате да се информирате къде и кога можете да се посмеете с него, то посетете страницата "Кючуков Kомеди Шоу ".  

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?