Дъщерята на Брус Уилис, Талула, разкри нови разтърсващи подробности за продължаващата битка на актьора с дегенеративното му заболяване.  

29-годишната Талула написа есе за Vogue. В него разказва, че отдавна е знаела, че нещо не е наред с баща ѝ. Предполагала обаче, че той просто е "загубил интерес към нея" след раждането на децата му от втората му съпруга.

След по-рецизни изследвания звездата от "Умирай трудно" беше диагностициран с фронтотемпорална деменция.

 

Талула си спомня, че е ставала свидетел на постоянното влошаване на психическото състояние на баща си. Тя признава, че първоначално със семейството ѝ са си мислели, че актьорът не реагира, заради "холивудската загуба на слуха".

 

 

Въпреки това, когато състоянието на Брус се задълбочило, тя признава, че е започнала да го "приема лично". 

"По-късно тази неотзивчивост се разрасна и понякога я приемах лично. Той имаше две деца от мащехата ми, Ема Хеминг Уилис, и си мислех, че е загубил интерес към мен.“

"Макар че това беше много далеч от истината, юношеският ми мозък се измъчваше с грешни математически изчисления - не съм достатъчно красива за майка си, не съм достатъчно интересна за баща си“, пише още Талула.

 

 

Диагнозата на актьора беше разкрита публично в началото на 2022 г., като семейството му - включително бившата му съпруга Деми Мур, децата им и настоящата му съпруга Ема, направиха изявление от името на актьора и споделиха подробности за състоянието му.

В публикация в Инстаграм най-близките жени на Уилис споделиха, че холивудската икона "изпитва известни здравословни проблеми и наскоро е диагностициран с афазия, която оказва влияние върху когнитивните му способности".

В резултат на това актьорът се оттегля от Холивуд.

"Това е наистина труден момент за нашето семейство и ние сме много благодарни за вашата непрестанна любов, съчувствие и подкрепа".

 

 

Въпреки това, макар новината за състоянието на Брус да не е била споделяна публично до март 2022 г., Талула казва, че той "тихо се е борил" със себе си.

По това време тя самата е имала проблеми с анорексията. Заради това е избягвала и отричала нпроблемите на баща си.

 


През лятото на 2021 г. обаче Талула се „събудила“ за истинското състояние на Брус, докато е присъствала на сватба - признава, че се е разплакала по време на речта на бащата на булката, защото е осъзнала, че вероятно никога няма да успее да сподели същия момент със собствения си баща.

 

„Изведнъж осъзнах, че никога няма да имам такъв момент - баща ми да говори за мен в зряла възраст на сватбата ми - каза тя. Беше опустошително. Напуснах масата на вечеря, излязох навън и се разплаках в храстите.“

Сега Талула споделя, че се е съсредоточила върху това да се наслаждава на колкото се може повече моменти с баща си, като разкрива, че "прави тонове снимки" всеки път, когато посещава дома му и записва "всякo неговo гласовo съобщение на твърд диск".