7-годишно момиченце от Лос Анджелис притежава тяло, за което мнозина биха завидели. Най-голямо впечатление прави коремът й, който има ясно изразени плочки, които дори и спортисти с дългогодишен опит трудно постигат.

Само на 7, червенокосата Кинли Хейман има и завидна кариера в шоубизнеса. Тя е модел, участвала е в конкурси за красота, много от които е спечелила, тренира гимнастика и се е снимала във филми.

В своя Инстаграм Кинли има над 340 хиляди последователи. Много от тях са възхитени от уменията, които притежава момичето за своята възраст. А други са притеснени, че родителите й са тези, които я притискат и насърчават, отнемайки от детството й.

Снимка: Instagram

Кинли започва да участва в конкурси за красота, когато е само на 2. След това започва да се занимава с гимнастика. Гордата й майка Ейнджъл Хейман споделя, че забелязала, че дъщеря й има мускули на корема, когато била едва на 3 години.

Прекрасната си форма малката красавица дължи на тренировки 4 пъти в седмицата и строга диета, която включва едва няколко нездравословни прегрешения от време на време.

Момичето често получава негативни коментари в социалните мрежи за плочките на корема си, но майка й споделя, че ги трие или ги игнорира, тъй като вярва, че това, което дъщеря ѝ е постигнала, е невероятно.

Снимка: Instagram

"Трябва да крия детето си, защото другите хора не могат да възприемат това как то изглежда? Тя работи толкова упорито и се гордее с това колко е силна. Тя вдъхновява толкова много хора“, казва Ейнджъл Хейман.

"Кинли е толкова малка, но толкова силна. Наскоро спах до нея в един хотел и беше все едно да спиш до малка тухличка“, споделя още гордата майка.

Потребителите в социалните мрежи критикуват както физическото форма на Кинли, така и фактът, че малкото момиченце се появява по конкурси за красота с голямо количество грим. Ето някои от осъдителните коментари:

„На тези родители трябва да се отнеме попечителството! Те се грижат единствено за печалбата и репутацията си, а не за доброто на децата си!“

„Оставете детето си да бъде дете. Тя изглежда като възрастен.“

„Това е толкова тъжно. Дъщеря ми е на пет години и участва в състезания по танци. Тя има костюм, подходящ за възрастта ѝ, и лек грим. Това момиченце изглежда като тийнейджърка. Твърде рано е да бъде възрастна.”

Макар кариерата на Кинли като спортист да е на първо място в момента, майка й разкрива, че момиченцето все още обича да се облича в бляскави тоалети, а първият си салон за маникюр е посетила едва на 2 години. По отношение на уменията си разкрасяване, малката чаровница далеч е надминала майка си и вече може сама да се гримира като за конкурс за красота.

Снимка: Instagram

"Кинли няма търпение да започне да се състезава в състезания по гимнастика, след като вече е достатъчно голяма. Тя все още е много фокусирана върху това да стане олимпийска гимнастичка един ден, както и известна актриса, когато порасне", споделя мечтите за бъдещето майка й Ейнджъл.