Никога не бива да забравяме, че силата е в нас и изборът е наш дали ще се поддадем на отрицателните емоции или ще продължим уверено напред с усмивка. 

#Джинджифил

Чудотворното растение е не само добро средство за засилване на имунната система, но и метод за повишаване на настроението.

Да. Ако усетите, че губите своя ентусиазъм и енергия, прибавете една щипка джинджифил в smoothie-то и/или прясно изстискания фреш и ще усетите разликата. Опитайте и споделете своите впечатления. 

#Соли за баня 

Сещате ли се за друг, по-добър начин да се освободите от натрупалия се стрес?

#Грим 

Колко й трябва на една жена, за да се почуства красива? Когато не се чувствате във върховна форма, погрижете се за външния си вид.

Снимка: Christian Dior

Сложете си ярко червило или подчертайте погледа си с очна линия. Напръскайте се с любим парфюм или просто си направете онази прическа, която харесахте в Pinterest.

#Натурални есенциални олиа

Обогатете ежедневието си с ароматни релаксиращи сесии, по време на които да се насладите на въодушевяващите миризми на лавандула или арганово масло. 

И не на последно място #Спорт

Чрез физическите упражнение ние не само поддържаме форма, но и се освобождаваме от отрицателната енергия. Говорим често за токсини и какви ли не други вещества в организма, които ни пречат на здравето.

Мислим си, че те оказват влияние единствено на тялото ни, но нека бъдем реалисти - емоциите и настроенията са пряко свързани със състоянието на нашето тяло.