Не се лишавайте от удоволствието да отидете до фитнес залата по време на обедната си почивка или да потичате след работа. 

Във фирмената сграда, където работите, разполагате с фитнес зала? Или в близост има така!

Дами, времената се менят и все повече работодатели поощряват своите служители да спортуват активно... дори в рамките на работния ден. Да, дори да отделите 30 мин. от работния си ден на физически упражнение, няма да сбъркате.

Всеки един момент, посветен на тялото и добрата телесна кондиция, допринася за цялостното здраве. От друга страна води и до повишаване на производителността.

Наскоро попаднахме на проучване, осъществено от "Съвета за отговорна икономика" във Франция, чийто резултати показват, че кадрите, които спортуват увеличават своята ефективност на работното място с 6 до 9 % в рамките на три месеца. 

Проучването сочи, че годишно 3,2 милиона смъртни случаи се дължат на липсата на физическа дейност. 

Затова нека не пренебрегваме благата, които спортът ни носи. Той не само ни освобождава от стрeса, но и ни помага да изчистим организма от токсини. Успоредно с това, когато тренираме, тялото ни произвежда ендорфини, които намаляват болката и стимулират щастието.

Но за да бъдете на ниво, когато тренирате ви е необходима правилната екипировка. Всеки един треньор ще ви го потвърди - обувките са основна част от спортното облекло. За щастие, няма да ви се наложи да търсите дълго. 

Представя ме ви най-новия модел дамски маратонки на adidas - PureBOOST X. Моделът е с по-гъвкав свод в областта на ходилото, който осигурява изцяло нов външен вид и усещане. Адаптивната еластична мрежа на свода обвива средната част на стъпалото, като така прави крака да изглежда по-малък и едновременно с това осигурява сензационна опора.