.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.
Месечен хороскоп
Хороскоп за деня
 • Близнаци - 25 Юли 2016

  Не разочаровайте любимите си хора и бъдете с тях. Направете всичко възможност да се почувстват щастливи. Сексът в този ден може да окаже негативно влияние на настроението ви, защото сте разсеяни и без желание за интимност.

 • Везни - 25 Юли 2016

  Очаквайте щастие и успехи с брачната половинка, а също бременност, която ще ви дари мечтаното раждане на дете в семейството. Сексуалният ви живот се нормализира. Постарайте се да не проявявате агресия в леглото.

 • Водолей - 25 Юли 2016

  Причината за изневярата на партньора ви, мили дами, е в тях самите и ще им създаде проблеми, а вас ще разочарова и отдалечи, ако я допуснат. Бързо ще съжалят, че са затръшнали вратата към стабилните си интимни отношения.

 • Дева - 25 Юли 2016

  Прекалените емоции в семейството ви, които ви лишават от личната ви свобода, са причината за желанието ви да изневерите. Не сте готови да простите обидите и да се отдадете на сексуални удоволствия.

 • Козирог - 25 Юли 2016

  Разрешете още сутринта семейните си проблеми. Сексуалните контакти може и да не ви доставят очакваното удоволствие, ако не сте изяснили недоразуменията с интимната си половинка.

 • Лъв - 25 Юли 2016

  Радвате се на стабилност в семейния живот и хармония в интимните отношения. Въпреки това не пропускайте да показвате чувствата си. Сексуалните отношения започват да ви изнервят, защото мислите, че не сте единствените интимни партньорки на любимия.

 • Овен - 25 Юли 2016

  Почивайте с близките си и с любимите си хора ако имате тази възможност. Не се надявайте на сексуални мигове, ако имате до себе си партньори, които са разстроени от свои преживявания.

 • Рак - 25 Юли 2016

  Вечерта се отдайте на чувствата си и на любимите си хора. Не сте настроени за интимни мигове и сексуални изживявания, защото сте разочаровани от поведението на интимния си партньор.

 • Риби - 25 Юли 2016

  Бъдете честни и искрени в отношенията си. Вечерта останете със семейството си и с интимната си половинка. Семейните жени могат да се отдадат на желани сексуални удоволствия, но трябва да знаят, че е възможно лесно зачеване.

 • Скорпион - 25 Юли 2016

  Вечерта сте изнервени и обидени най-вече на партньора си, въпреки че не е виновен за нищо. Естествено това е повод да се откажете от секса, но дали решението ви е правилно, ще разберете в следващите дни.

 • Стрелец - 25 Юли 2016

  Не пропускайте да уговорите романтична среща. Семейните жени да създадат романтична обстановка у дома. Вечерта се отдайте на чувствата си и без задръжки на желани сексуални удоволствия.

 • Телец - 25 Юли 2016

  Не изневерявайте! Не се колебайте да докажете, че обичате до полуда любимите си хора. След вечеря се усамотете, отдайте се на чувствата си и си подарете незабравими интимни мигове.

„Смеха - и глухите го чуват и слепите го виждат… “ – Радой Ралин
Радой Ралин