.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.
Месечен хороскоп
Хороскоп за деня
 • Близнаци - 18 Ноември 2017


  Овладейте нервите си и се опитайте да вникнете в чувствата на интимната си половинка. Не се опитвайте да господствате над нея. Ако не сте достатъчно отговорни към личните си отношения ще се лишите от сексуалните удоволствия.

 • Везни - 18 Ноември 2017

  Близките ви са изнервени от вашето отсъствие. Намерете няколко часа и за себе си и излезте на вечеря с тях. Дали нощта ще ви изненада с незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия, зависи от вашето умение да четете желанията на любимите си.

 • Водолей - 18 Ноември 2017

  Ако не сте склонни на компромиси с близките си свързани с домашните ви задължения, отношенията в семейството ви ще се изострят до крайност и ще са причина за отдалечаване, което трудно ще надмогнете.

 • Дева - 18 Ноември 2017

  Вашите интимни половинки се страхуват да не ви загубят заради флиртът ви с ваша позната, който за вас е невинен, но ги е наранил дълбоко, ако не сте семейно, но връзката ви е стабилна. Семейните да се пазят от изневяра.

 • Козирог - 18 Ноември 2017

  Бъдете предпазливи в думите си, не разпореждайте и не спорете с вашите близки. Те подкрепят професионалните ви идеи, но би било добре да се справите и с отговорностите в брака и със семейните си задължения.

 • Лъв - 18 Ноември 2017

  Възползвайте се от възможността да изразите любовта си и да създадете хармония в семейните отношения. Сексуалният ви живот се нормализира, но дали това ще продължи и днес зависи от вас. Необвързаните ще срещнат подходящата половинка

 • Овен - 18 Ноември 2017

  Стабилизирайте семейните си отношения на всяка цена, ако не искате да се развеждате. Несемейните да не се затварят у дома, а да се срещат с хора и да търсят възможността за запознанства, които днес може да ги освободят от самотата.

 • Рак - 18 Ноември 2017

  Не ви съветвам да взимате инатливо и необмислено спонтанни решения, свързани с личния живот и да предприемате крачката към развод, само защото сте обидени на половинката си, но проблемите ви са решими.

 • Риби - 18 Ноември 2017

  Намерете време вечерта да се видите с приятели, които отдавна ви канят да им гостувате. Ще ви бъде приятно, а и ще изгладите отношенията с интимната си половинка, ако искате да не ви лиши отново от секс.

 • Скорпион - 18 Ноември 2017

  Имате възможност да оправите личните си отношения. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Не бързайте със сексуалните удоволствия, а ако сте семейни забравете намерението си да изневерите.

 • Стрелец - 18 Ноември 2017

  Следобед и вечерта отдайте дължимото на близките си, отдайте се на почивка и развлечения. Сексуалните удоволствия ви зареждат с нови сили и ви даряват незабравими мигове, ако не решите да ги пренебрегнете.

 • Телец - 18 Ноември 2017

  Ако не сте семейни и сте срещнали подходящата половинка, днес можете да вземете решение за себе си дали да се обвържете сериозно и да помислите кога да направите предложение за годеж и брак, но не бива да е в този ден.