.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.
Месечен хороскоп
Хороскоп за деня
 • Близнаци - 01 Септември 2016

  Вашата брачна половинка е извън себе си от притеснение заради интригите, с които я засипват ваши злонамерени роднини. Докажете верността и чувствата си, а след това се отдайте на сексуални наслади.

 • Везни - 01 Септември 2016

  Обърнете внимание на отношенията в семейството си. Избягвайте по възможност новите запознанства, въпреки че ще ви бъде трудно да им устоите. Привлечени сте от сексапила на новото си завоевание, но не бързайте да се отдавате на секс повлияни от алкохолното опиянение.

 • Водолей - 01 Септември 2016

  Звездите ви предупреждават за разправия заради ревност от страна на партньора ви. Бъдете мили и докажете невинността си с красиво подредена маса, вкусна вечеря, хубаво вино и сексуални наслади.

 • Дева - 01 Септември 2016

  Несемейните ще срещнат подходящия партньор. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте сигурни в чувствата си. Естествено, това изискване не важи за семейните жени.

 • Козирог - 01 Септември 2016

  Вечерта обърнете внимание на семейството си и на брачния си или интимен партньор. Сексуалните удоволствия са вашето хапче за добро настроение. Не се лишавайте от тях.

 • Лъв - 01 Септември 2016

  Отново се сблъсквате с проблеми в личните отношения. Семейните да обърнат внимание на партньорите и на децата си. Покажете им, че ги обичате. С доброто си отношение ще си спечелите заслужени романтични мигове и сексуални удоволствия.

 • Овен - 01 Септември 2016

  Не сте се справили с проблемите в личните си отношения. Изходът не е в изневяра от ваша страна, а в разговори и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възстановена хармония и сексуални наслади, защото сте се провалили заради вашето поведение.

 • Рак - 01 Септември 2016

  Проявете гъвкавост в разговорите с близките си, за да си спестите проблемите у дома, мили дами. От вас зависи дали ще се лишите от романтичните мигове и сексуалните удоволствия.

 • Риби - 01 Септември 2016

  Все още сте завладени от емоции заради кризата в личния си живот, скъпи жени, и сте близо до отчаяние. Постепенно осъзнавате грешките си и причината за липсата на сексуален живот в последните дни.

 • Скорпион - 01 Септември 2016

  Очакват ви разправии с близките ви. Вечерта сте най-черните в очите им и няма да ви дадат възможност да изживеете сексуални наслади.

 • Стрелец - 01 Септември 2016

  Поговорете с близките си, дори и ако сте достигнали етапа на невъзможност да си общувате спокойно. В един момент трябва да изясните дали ще имате съвместно бъдеще и бракът ви ще се съхрани, или трябва да се разведете.

 • Телец - 01 Септември 2016

  Не ви съветвам да сте агресивни и критични към близките си. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо, ще ги отдалечите от себе си. Интимната ви половинка не е готова за сексуални удоволствия.

"Разберете, че правото да изберете свой собствен път, е свещена привилегия. Използвайте го. Мислете за възможностите." - Опра Уинфри
Опра Уинфри