.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.
Месечен хороскоп
Хороскоп за деня
 • Близнаци - 19 Ноември 2017

  Нямате намерение да се извините на интимната си половинка, дори и ако вие сте причината за неразбирателството помежду ви. Сексуалните ви отношения са в криза, която ще продължи докато не намерите сили да си признаете вината.

 • Везни - 19 Ноември 2017

  От сутринта забравете за професионалните си задължения и се отдайте на развлечения и на почивка сред приятели или със семейството си. Отидете вечерта на гости или на ресторант с вашите половинки и семейството си.

 • Водолей - 19 Ноември 2017

  Предпазвайте се от влошаване на отношенията с близките си. Чувствате се неразбрани. Помислете дали и вие не сте допуснали някоя грешка, с която сте принудили интимната си половинка да се дистанцира от вас и да ви лиши от секс.

 • Дева - 19 Ноември 2017

  В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради нежеланието им да разберат притесненията ви за вашето общо бъдеще. Сексуалните ви отношения се нормализират, ако не проявите неочаквана агресия.

 • Козирог - 19 Ноември 2017

  Влюбени сте и се чудите дали ще е правилно днес да споделите чувствата си. Притеснявате се дали ще ви отговорят със същото. Семейните да не пропускат миговете за себе си и да се отдадат на сексуални наслади.

 • Лъв - 19 Ноември 2017

  Отново сте обзети от съмнение дали сте достатъчно привързани към интимната си половинка или трябва да се разделите. След като имате съмнения в чувствата си е по-добре да си дадете временна почивка и да се откажете от секса.

 • Овен - 19 Ноември 2017

  Въпреки че сте натоварени с работа и през този ден, вечерта бъдете сред семейството си, с ваши приятели и роднини, които ви гостуват. Не пропускайте интимните разговори и сексуалните наслади.

 • Рак - 19 Ноември 2017

  В личните ви отношения проблемите са заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас и с непрекъснатото отсъствие от дома, за което нямате оправдание. Намерете златната среда между служебните и семейните си задължения.

 • Риби - 19 Ноември 2017

  В семейството назрява конфликт свързан с децата ви, които упорито отказват да ви се подчинят и се срещат с неподходящи приятели. Обърнете им внимание и със спокойствие разрешете проблемите, които ви притесняват.

 • Скорпион - 19 Ноември 2017

  Бъдете предпазливи, особено ако се налага да правите външни ремонти на вашето жилище в променливото време! Вечерта прекарайте сред семейството си. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви възвърне силите.

 • Стрелец - 19 Ноември 2017

  Семейните да бъдат умерени в претенциите към брачната си половинка и да не прекаляват с претенциите си. Несемейните да очакват романтична среща и сексуални удоволствия, но да не бързат с обещанията за годеж и брак.

 • Телец - 19 Ноември 2017

  В семейството ви се разгаря разправия заради поредното ви закъснение, което не е по ваша вина, но отказват да ви повярват. Не се опитвайте да измисляте оправдание. Ако не се приберете навреме се откажете от надеждата за сексуални удоволствия.