.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.
Месечен хороскоп
Хороскоп за деня
 • Близнаци - 20 Септември 2017

  Семейните жени да прекъснат старите си отношения, за да забравят за разочарованията и да създадат нови, за да си спестят бъдещите сълзи и обидата. Не досаждайте на интимните си партньори, ако сте обвързани или семейни, но те не са готови за сексуални удоволствия.

 • Везни - 20 Септември 2017

  Днес са възможни промени в личния ви живот. Чувството за отговорност към близките ви е гаранция за успех. Склонни сте да простите на половинката си и да се отдадете на сексуални удоволствия, които ви зареждат със сили.

 • Водолей - 20 Септември 2017

  Днес помислите за съвместното си бъдеще, ако имате до себе си любим човек и си мечтаете да свиете семейно гнездо. За да се отдадете на сексуални удоволствия, трябва да сте уверени в чувствата си и в желанието на интимната си половинка.

 • Дева - 20 Септември 2017

  Всички проблеми с интимната ви половинка ще се разрешат, ако обясните със спокоен тон причината за закъснението си. Създайте си романтична обстановка и се отдайте на приятни развлечения. Желаният секс ще бъде връх на насладите ви.

 • Козирог - 20 Септември 2017

  Не забравяйте, че брачната ви или интимна половинка искат да бъдат по-често с вас. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако сте решили да работите до късно и сте се прибрали ядосани.

 • Лъв - 20 Септември 2017

  Вечерта не настоявайте за посещение на приятели в дома ви, мили жени, ако близките ви не са съгласни да посрещат гости. Естествения изход от опитите ви да наложите мнението си е отдалечаване и нежелание за сексуални удоволствия.

 • Овен - 20 Септември 2017

  Ако днес се сгодите не бива да забравяте, че в съвместния живот трябва да споделяте всичко помежду си. Бракът, сключен в този ден, ще ви дари повече спорове в семейния живот, но и бързото им решаване. Предпазвайте се от агресивни сексуални контакти, поддавайки се на първичната си същност.

 • Рак - 20 Септември 2017

  Вечерта ще изживеете романтична среща. Звездите предупреждават, че ако сте семейни рискувате да разкрият изневярата ви. Ако не сте заподозрени в изневяра и не сте събудили ревността на половинката си, ще изживеете мечтаните сексуални наслади.

 • Риби - 20 Септември 2017

  Денят позволява да се отдадете на романтичните си мечти и срещи. Несемейните жени може и да срещнат любовта. Бъдете внимателни и грижовни с любимите си, ако искате да изживеете приятни интимни мигове и незабравими сексуални наслади.

 • Скорпион - 20 Септември 2017

  Следобед очаквайте разправия с близък човек. Посветете част от деня или поне вечерта на семейството си. Изпълнете го с романтични мигове. Създайте си романтична обстановка и се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални изживявания.

 • Стрелец - 20 Септември 2017

  Очертават се проблеми в личните отношения, ако пренесете професионалните разправии и недоволството си върху близките си. Естествената реакция заради агресивното ви поведение е отказът от сексуални удоволствия, ако имате до себе си по-чувствителен партньор.

 • Телец - 20 Септември 2017

  Откажете се да задоволите капризите на интимния си партньор, който държи да отидете с негови приятели в скъп ресторант, но за ваша сметка, защото те било редно да ви харесат. Кажете, че не сте с партньора си заради приятелите му. Забравете за интимните мигове, които нямате причина да купувате с щедростта си.