.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.
Месечен хороскоп
Месечен хороскоп
 • Близнаци
  Работа: Не пропускайте добрите предложения за допълнителни задачи. Мислете преди да отказвате. Старанието ви да се справите в срок от своя страна може да стане причина за вашето повишение, ако се стремите към по-висока професионална позиция или за заемане на ръководна позиция.
  Здраве: Здравето ви ще е променливо, защото трудно ще си давате почивка. Пазете се от алергични реакции, породени от престой в задимени помещения, а също така от проблеми с белите дробове и дихателните пътища, заради промяната на времето, особено в периода 1-2 и 28-30 април.
  Любов: Не допускайте намесата на ваши роднини, които въпреки че твърдят колко са обезпокоени от разправиите в дома ви, изобщо не целят да ви помогнат. Точно обратното - ще са щастливи, ако вие сте нещастни.
 • Везни
  Работа: Ако сте решили да развивате ваш бизнес, вече сте създали фирмата си и сте наели офис, на всяка цена направите подбор на служителите си, за да избегнете опасността помежду им да започнат разправии и опити да доказват един на друг кой е по велик и знаещ.
  Здраве: Здравето ви е отлично и нямате причини за притеснение, ако сами не си навредите решите ли да прекалите със сладкото и естествено забравите ли да пиете течности, но умерено, особено в дните 9-11 април, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Семейните да не занимават близките си си всяка вечер само с професионалните си проблеми, за да не създават повод за оплаквания от страна на половинката им. Не пропускайте да сте със семейството си и да пътувате през почивните дни.
 • Водолей
  Работа: От вашите действия зависи дали ще задържите и умножите материалното си богатство в служебната и лична сметка или ще прахосвате с шепи спечеленото и ще си заслужите наказания и парична санкция заради погрешни управленски решения.
  Здраве: Здравето ви е стабилно, но не бива да допускате преумора, да претоварвате тялото си с тежка физическа работа. Ако спортувате нека е умерено, особено в дните 19-21 април, когато Луната е във вашия знак, защото сте заплашени от травми.
  Любов: Не бива да товарите семейството си с ваши служебни задачи и да искате помощ. Нека всеки върши сам служебните си задължения, а вие не пропускайте да отхвърляте и домашните си задължения, за да не съсипете брака си.
 • Дева
  Работа: Не бива да се притеснявате, ако се налага да пътувате, защото от подписаните договори ще имате полза години напред. Не пропускайте да се освободите от хората, които ви пречат да постигнете целите си. Не отказвайте работа зад граница, ако не пречи на плановете ви и не се налага за закривате бизнеса си тук.
  Здраве: Нямате причина да се оплаквате от влошено здраве, освен ако не сте предпазливи когато купувате пресни зеленчуци и си хапвате повечко зелена салата, която може да е с по-голямо нитратно съдържание и да навреди на стомаха ми. Бъдете особено отговорни в периода 7-9 април, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Семейните представители ще живеят в хармония, не си създадат проблеми заради проява на ревност. Току виж някой подшушнал, че имате флирт или извънбрачна връзка. При възможност пътувайте с половинката си.
 • Козирог
  Работа: Работете сами и не се доверявайте на странични съвети, които може да се окажат злонамерени. Ако сте стабилни на заеманото служебно място не си струва да предприемате промени, които може да са във ваша вреда, но без възможност за корекция.
  Здраве: Здравето ви е изцяло зависимо от умението ви да не се ядосвате и да не надскачате вашите възможности. Преумората както винаги ви вреди. Предпазвайте се от травми в периода 16-19 април, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: В семейните ви отношения не е изключено внезапно да направите завой в неочаквана посока, да изневерите на половинката си само защото новото ви завоевание задоволява вашите професионални стремежи. Не си струва да съсипвате отношенията си, дори и ако имате лична изгода.
 • Лъв
  Работа: Тези от вас, които имат собствен бизнес да не се вглеждат непрекъснато и завистливо в постиженията на конкурентите, а да работят задълбочено, за да градят своите успехи. Не променяйте деловото си обкръжение заради ината си или заради неоправдано недоволство, породени от нечии действия.
  Здраве: Прибирайте се рано от работа и се отдавайте на почивка. Избягвайте спиртните напитки, дори и ако сте на гости. Можете да пийнете чаша -две вино. Внимавайте за кръвното си налягате и сърдечната дейност в периода 4-7 април, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Месецът носи трудности и в личните отношения при семейните. Не бива да допускате обтягане на отношенията, заради което ваши роднини веднага ще се намесят и ще се направят на добротворци, но задължително във ваша вреда.
 • Овен
  Работа: Всички, които заемат ръководна позиция да са внимателни през първата половина на месеца, когато Слънцето е във вашия знак и засилва агресията ви. Съобразете се с мнението на опитните си колети. Не се поддавайте на странично влияние, което може въпреки вашата самоувереност неочаквано да ви провали и да ви попречи да постигнете поставените цели.
  Здраве: От вас зависи да сте в отлична форма и да нямате здравословни проблеми. Избягвайте напрежението и заради професионалните ви задължения не пренебрегвайте почивката си. Бъдете внимателни в периода 24-26 април, когато Луната е във вашия знак и не е изключено да се оплаквате от главоболие.
  Любов: Не ви съветвам наивно да каните гости, които да ви сдобряват, ако сте обтегнали отношенията си. Ефектът ще е обратен, а скандалите ще съсипят крехката хармония в дома ви. Бъдете честни и не премълчавайте недоволството си, ако го има, за да изясните причината.
 • Рак
  Работа: Не бива да допускате натиск да назначавате хора, свързани с ваши приятели или роднини, защото разочарованията ще са светкавични. Ако имате възможност да направите връзка с ваши задгранични партньори, сторете го.
  Здраве: Няма как да се чувствате здрави, ако непрекъснато сте в депресия ,защото се вживявате във всеки дори и незначителен неуспех. Създавайте си приятни емоции и не допускайте преумората да ви вреди. Внимавайте с храната особено с пролетните зеленчуци, най-вече в дните 2-4 и 30 април, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Сменете средата, в която се движите с вашата половинка, заради интриги и клюки, вредящи на вашите отношения. По-добре е да се дистанцирате от старата и да съхраните брака си. Не изневерявайте, защото дори и най-стабилните отношения може да се окажат съсипани.

 • Риби
  Работа: Устремени сте към непостижим връх, но не бива да планирате начинания, които ще се провалят, а вие ще загубите пари. Бъдете отговорни към задълженията си. Завършете започнатите преди време задачи и не създавайте лошо впечатление, че бягате от отговорност.
  Здраве: Здравето ви е стабилно, ако предприемате правилните ходове и не допускате емоцията да съсипва отношенията ви с хората и да ви депресира. Инатът ви също ви вреди, особено ако сте се провалили в някакво начинание - не се утешавайте с чашката, особено в дните 12-14 април, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Пазете се от изневяра, скъпи жени, защото развода ще е факт, ако това е вашата цел, но страданието, което ще изживеете след като прогледнете ще е много тежко и разболяващо вашата психика.
 • Скорпион
  Работа: Въпреки че ви се иска да достигнете нов връх, не рискувайте с устрема си, защото спънките по пътя ви са неочаквани и на моменти непреодолими. Ще бъдете господарки на създаващите си ситуации, ако разчитате на разума си и не допускате притесненията да са ваш господар. Завършете започнатите задачи.
  Здраве: Здравето ви не е стабилно, защото сте под непрекъснат стрес и напрежение. Ако не започнете да работите умерено и не престанете да се натоварвате с чужди проблеми, които няма как да разрешите, рискувате да си създадете проблеми особено в периода 11-14 април, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Ако сте щастливи в брака нямате причина за притеснения, но ако не се разбирате с половинката си, или сте на различно интелектуално ниво е по-добре да вземете решение за раздяла.
 • Стрелец
  Работа: Не бива да сменяте работата си и да уволнявате и назначавате нови хора, за да избегнете завеждане на съдебни дела от недоволни служители. Не давайте и не взимайте заеми и кредити, особено ако са от фирмите за бързо кредитиране, за да не се окажете в невъзможност да ги върнете.
  Здраве: Здравето ви е стабилно, ако избягвате обилните трапези и твърдия алкохол, който вреди на черния ви дроб, особено в дните 14-16 април, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Не засягайте семейството си на тема доходи, защото обидата на близките ви може да се окаже по мощна от от обичта и раздялата да е внезапна и болезнена, без шанс да върнете времето обратно.

 • Телец
  Работа: Време е да приключите отношенията с вашите недобросъвестни колеги и партньори, които се опитват да ви манипулират и да се облагодетелстват за ваша сметка. Компромисите, защото сте ги съжалили, са във ваша вреда. Не бива да се поддавате на обещанията им, че ще са ви полезни.
  Здраве: Здравето ви е отлично. Не са изключени оплаквания заради изтощения и преумора, но е ненужно да ви предупреждавам, защото ако сте се захванали с нещо, което ви е интересно, трудно са си дадете поливка. Сторете го в периода 26-28 април, когато Луната е във вашия знак. В този период се пазете и от простуди.
  Любов: Трудно взимате решение за раздяла, но ако сте много наранени и това може да се случи. Преди да направите тази крачка с необратими последици си помислете дали сте готови да започнете отначало.