.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.
Месечен хороскоп
Месечен хороскоп
 • Близнаци
  Работа: Ако сте нечии подчинени и началниците ви искат да промените начина си на работа, не противоречете, а приемете тяхното мнение, като споделите и вашето. Отдайте се единствено на рутинните си задължения. Инвестирайте без притеснение, но след добро обмисляне на предложението, ако е в чужд проект и само ако сте се убедили, че ще имате добра печалба.
  Здраве: Не са изключени проблемите със здравето ви, защото то зависи от вашето общо психическо състояние. Пазете се от алергии и авто произшествия, особено в периода 5-7 февруари, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Семейните може неочаквано да решат да прекратят брака си, ако са създали семейство по време на Съдбовна забрана за брак и сега са срещнали своята половинка. Ще бъде жалко, ако заради липса на яснота дали са бликнали чувства заради властващата емоция, се срине и бракът ви.
 • Везни
  Работа: Приемете реалността и планирайте задачите си така, че да сте обвързани само с рутинните си задължения. Забравете за начинанията. Ако нямате избор и се налага да подписвате договори, направете ги така, че да не сте губещи. Предпазвайте се от погрешни съвети от приятели.
  Здраве: Не се опитвайте да надскачате възможностите си, за да не навредите на вашето здраве. И през този месец преумората ви вреди. Не се подлагайте на оперативно лечение на бъбреците особено в периода 13-16 февруари, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Ще бъде жалко, ако заради трудностите по пътя ви и нежеланието ви да се справите с тях се срине брака ви. А и трудно ще го преживеете, ако е продължил години носещ ви спокойно щастие. Не правете крачката към изневери, ако семейството ви е стабилно.
 • Водолей
  Работа: Стремежът ви към стабилност е причина се ровите в детайли, в ненужни подробности, които дразнят всички на вашето работно място. Въпреки желанието ви да сте максимално активни, не бива да прекалявате с непреценените рисковани начинания и инвестиции. Обмислете инвестиции, ако имате намерение за съдружие със задгранични партньори.
  Здраве: През февруари здравето ви е зависимо от умереното хранене и отказът ви от цигарите и алкохола. Не е изключено обостряне на хронични оплаквания, ако не спазвате предписаната ви диета, особено в периода 23-26 февруари, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Тези от вас, които не са доволни от брака си, могат да създадат приятелства, за да възстановят хармонията в отношенията си или да вземат решение за раздяла, която може да се окаже болезнена. Ако сте срещнали партньори, които ви привличат и искате да продължите живота си с тях, не избързвайте.
 • Дева
  Работа: Не бива да критикувате, да назначавате и уволнявате служители или пък да финансирате нови проекти, ако не сте стабилни финансово. Ако предприемете такива действия, рискувате поста си или даже бизнеса си, но най-вече авторитета си. Не бива да се поддавате на погрешни съвети от некомпетентни хора, които може би нарочно целят да ви заблудят.
  Здраве: За да бъдете здрави ви съветвам повече да си почивате. Колкото по-рано се прибирате у дома, толкова по-голяма гаранция имате, че ще се чувствате в отлична форма на следващия ден. Внимавайте с какво се храните в дните 11-13 февруари, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Заради месеца на общителност, запознанства и флирт, който за вас е напълно безобиден, рискувате да се разделите с брачната си половинка без шанс за сдобряване, защото тя няма да приеме, че се виждате на четири очи с някого, само за да си говорите на различни теми.
 • Козирог
  Работа: Във ваша полза е да завършите започнатите задачи и да подготвите само проектите на новите, да сте дейни и да не се отказвате от планираните промени. Проблемите ще са за ваша сметка, а загубите в началото на годината ще носят дългосрочни проблеми. Без притеснение насрочете и проведете деловите си разговори и подпишете договорите, за да не забавяте тяхното изпълнение.
  Здраве: Всеки опит да надскочите вашите възможности води до преумора и до нервно напрежение. Пазете се и бъдете отговорни към здравето си. Бъдете разумни в дните 21-23 февруари, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Непрекъснато ще ви изненадват неочаквани обрати, ако сте променили поведението си у дома. Не позволявайте да ви използват само защото сте решили да сте добронамерени и сговорчиви. Не се забърквайте с роднински свади като арбитри, защото ще си патите дълго заради тази ваша намеса.
 • Лъв
  Работа: Прибързаността е забранена, за да не се налага да търпите критика от вашите началници или да се стига до разправии с вашите подчинени. Направете така плановете си, че да поставите началото на нови проекти. Не давайте заеми и не искайте кредити.
  Здраве: Податливи сте на проблеми със сърцето и кръста, а също и с нервната система. Избягвайте алкохола в периода 9-11 февруари, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Тези от вас, които не са доволни от брака си, имат шанса да възстановят хармонията в отношенията си или пък да вземат решение за раздяла. Ако сте срещнали партньори, които ви привличат и искате да се разведете и да продължите живота си с тях, не избързвайте.
 • Овен
  Работа: Наложете идеите си и необходимите промени на вашето работно място, както и да планирате цялата година. Проведете разговорите за сътрудничество и включване в нови проекти. Не се намесвайте в чужди конфликти, дори и ако се свързани с колеги, които са ви приятели. Рискувате да си навредите.
  Здраве: Напрежението на работното място и най-вече блокирането на действията ви може да доведе до проява на мигрена и проблеми с нервите, ако не си наложите търпение и не приемете, че е по-добре да се подчините на съдбата. бъдете особено внимателни в дните 1-2 и 28 февруари, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Не бива да се надявате на разбиране от страна на вашата брачна половинка, ако сте изневерили или просто сте прекалено агресивни, защото изпитвате потребност да излеете гнева си заради проблеми извън дома ви.
 • Рак
  Работа: Не се впускайте да мъстите на колеги, ако са направили някоя интрига и са намесили вас, а забравете стореното и продължете по пътя си. Може да обсъждате и планирате инвестиции, но с разума си, а не с емоцията или защото сте съжалили някого.
  Здраве: Въпреки, че не обичате да спортувате, е добре поне малко да се движите. Застоялият живот ви депресира, вреди на стомаха и жлъчката ви, особено в периода 7-9 февруари, когато Луната е във Вашия знак.
  Любов: Личните ви отношения през този месец са особени. Непрекъснато ще ви изненадват неочаквани обрати, ако сте семейни. Ако бракът ви е стабилен, не си струва да го съсипвате, а и е добре да говорите за трудностите при вашите деца и да им помогнете да ги преодолеят.
 • Риби
  Работа: Няма причина, поради която да не се извините за вашите грешки, нито има такава, за да не приемете техните извинения. Имате възможност да обмислите начинанията си за следващия месец, да ги споделите, за да ви подкрепят. Не бъдете прибързани и не предприемайте рисковани инвестиции.
  Здраве: Здравето ви през месеца е нестабилно, заради властващата емоция и невъзможност да се владеете. Физическото натоварване ще ви се отрази добре на тялото, но ако не сте обути с неудобни обувки през деня, особено в дните 26- 28 февруари, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Стабилизирайте отношенията си и внесете хармония в дома си, ако сте семейни и сте допуснали проблеми и разправии заради вашата избухливост Съветвам ви да не се намесвате в отношенията си роднини, които може да се окажат недобронамерени или лицемерно услужливи и да ви създадат нови проблеми.
 • Скорпион
  Работа: Не е изключено да ви предложат специализация зад граница, която не бива да отказвате, ако поемат разходите ви. Не бъдете наивни и добронамерени, ако приятели или близки ви искат заеми, които няма да си върнете обратно. Ако ваши делови партньори са наясно какви са доходите ви може да се опитат да ви изнудят, за да се облагодетелстват.
  Здраве: Пазете се от простуди и инфекциозни заболявания, а също от проблеми с половите органи. Ако се чувствате отпаднали отидете при специалист. Бъдете предпазливи в периода 16-18 февруари, когато Луната е във във вашия знак.
  Любов: Ако сте създали деца, не пропускайте да говорите с тях за проблемите и вълненията им. Пътуванията ви може да изнервят вашите близки заради съмнение, че изневерявате. Съветвам ви да намерите равновесието, като вземете със себе си и брачната си половинка поне на едно пътуване.
 • Стрелец
  Работа: Бъдете дейни и не влагайте емоция в действията си. Не бъдете наивни и доверчиви към всеки и не се доверявайте сляпо на поднесената ви информация. Съветвам ви да не се предавате, ако ваши колеги или партньори се опитват да ви пречат, само защото ви завиждат и се чудят как да ви провалят и обезверят, та да блеснат вместо вас.
  Здраве: Преумората и алкохола може да навредят сериозно на здравето ви и да ви създаде проблеми с черния дроб и жлъчката. Предпазвайте се от хранителни отравяния и стомашни неразположения в дните 18-21 февруари, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Не бива да намесвате в отношенията си роднини, които може да се окажат лицемерно услужливи и зад гърба ви да ви създадат нови проблеми. Прибързаните изводи, които си правите за поведението на вашите партньори, може да се окажат ябълката на раздора и да се стигне до разправии с необратим край.
 • Телец
  Работа: Не подценявайте своите интелектуални възможности и не допускайте странично влияние, което може да ви провали. Във ваша полза е да пазите спечелените пари и да не харчите без причина, за да имате възможност да осъществите през следващите месеци планираните начинания.
  Здраве: През първите и последни дни на месеца се грижете добре за здравето си, защото сте застрашени от простуди, които ще са обострени в тези дни, в които Луната е във вашия знак 3-5 февруари.
  Любов: През февруари е във ваша полза да изясните семейните си отношения. Прибързаните изводи, които си правите за поведението на вашите партньори, може да се окажат ябълката на раздора и да се стигне до разправии с необратим край, особено ако сте сключили брак по сметка.