.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.
Месечен хороскоп
Месечен хороскоп
 • Близнаци
  Работа: Не се включвайте в нови проекти при съмнение за коректност, особено ако партньорите ви са прекалено настойчиви - това е сигнал за провал. Старанието ви да сте пестеливи, но не стиснати, ви носи полза и през следващите месеци. Постарайте се да сте компромисни в отношенията.
  Здраве: Здравето ви е стабилно, особено ако осъществите задгранична командировка. Избягвайте нервното напрежение. Бъдете внимателни в периода 11-13 септември, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Ако обмисляте развод, преценете дали няма да загубите половината си състояние. Ще превърнете половинката си в кармичен враг, ще страдате, но без шанс да върнете стария си живот.
 • Везни
  Работа: Пазете се от измами, защото трудно ще възстановите финансовите загуби, ако ги допуснете. Щедростта ви е във ваша вреда, а отказът, който давате при искане на пари трябва да поднесете без агресия и надменност.
  Здраве: Почивката ви се отразява благотворно и не бива да я пропускате, ако не искате да навредите на здравето си заради непрекъснатото вживяване в чувствата на околните. Грижете се добре за себе си и избегнете главоболието в периода 20-22 септември, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Ако сте щастливи не правете скандали, не изневерявайте, за да живеете както досега в хармония. В противен случай сами ще сте виновни за последиците и раздялата, ако половинката ви реши че не е щастлива.
 • Водолей
  Работа: Не се изкушавайте заради добри приходи да давате заеми и внимавайте с разходите. Не допускайте намеса в работата си на странични хора, които любопитстват и не споделяйте плановете си за месеца, за да не ви пречат.
  Здраве: При неразположение не бързайте да се притеснявате за здравето си, пък и това не е типично за вас. С безпричинните притеснения си вредите още повече. Бъдете внимателни в периода 2-5 и 30 септември, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: През септември не е възможно да избегнете трудностите в брака. Не задълбочавайте проблемите с роднини, които упорито ви досаждат с мнението си, че е добре да промените живота си - разбирайте да се разведете, за да ви използват.
 • Дева
  Работа: Бъдете отговорни към започнатите служебни задачи и дадените обещания и не се опитвайте да ги прехвърлите на вашите партньори. Изяснете отношенията си с вашите подчинени, ако сте ги обтегнали по ваша вина.
  Здраве: Ако допускате преумора ежедневно, ще навредите на здравето си, но същото ще се получи, ако се храните безразборно, а имате хронични проблеми със жлъчката и стомаха, особено в дните 18-20 септември, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Не допускайте изневяра, защото и при стабилен брак емоционалното ви или сексуалното залитане може да сложи край на дългогодишно семейно щастие.

 • Козирог
  Работа: Не бива да спорите с вашите колеги, ако проявяват несъгласие с ваши предложения, които може да са в обща вреда. Ако ви откажат помощ и решите да се справите сами, преценете вредата и за себе си. Привидно добронамерени хора може да се окажат ваши неприятели.
  Здраве: Ще се оплаквате, че сте отпаднали и без желание за работа, че имате болки в костите, но причината е единствено в заседналия живот. Спортувайте по малко два пъти седмично. Не пропускайте да си почивате в периода 1-2 и 27-30 септември, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Семейните да не се изкушават при запознанства дори и от невинен флирт и изневяра. Бурята, която ще се разрази след прибирането им няма да отмине и ще стигнат до развод, който изобщо не е бил в плановете им.
 • Лъв
  Работа: Прибързаното решение за участие във ваши или чужди проекти може да ви донесе загуби. По-добре е отказ от вложенията, колкото и да са примамливи за вас, защото зад привидната коректност на партньорите ви може да се окажете измамени.
  Здраве: През месеца сте стабилни в здравословно отношение, но както винаги е добре да се предпазвате от прекаляване с алкохола, който вреди на сърцето ви и завишава кръвното ви, ако страдате от хронични проблеми. Бъдете внимателни в периода 16-18 септември, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Съветвам ви да не правите прибързана крачка към раздяла. Ако не сте щастливи, въпреки новото начало, което ви предстои, по-доброто бъдеще и живот според вас, имате време да обмислите крайното си решение.
 • Овен
  Работа: В никакъв случай не пропускайте възможността да стъпите още по стабилно на заеманата обществена и професионална позиция. Ако недоразумение на вашето работно място ви мъчи го изяснете и при необходимост се извинете.
  Здраве: Здравето ви е стабилно. Не бива да се притеснявате и да се вглеждате в себе си само защото усещате неразположение. Посетете личния си лекар, ако имате оплаквания от главоболие или заради нарушено зрение в периода 7-9 септември, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Отдалечете от себе си и семейството си ваши роднини, близки и приятели, ако се опитват да създават интриги с цел да ви разделят. Обсъдете с половинката си дали не е време да смените средата си, дори и да заминете и се установите в чужбина.
 • Рак
  Работа: Във ваша полза да приключите изостаналите задачи, за да не си заслужите наказание, както и омаловажаване на вашите професионални качества, което ще срине егото ви. Тези от вас, които живеят в неподходяща среда да приключат с тегнещите им отношения.
  Здраве: Предпазвайте се от инциденти, от хранителни натравяния и стомашни проблеми. Бъдете особено внимателни в периода 13-16 септември, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Ще имате разправии у дома, но не само с брачната половинка, а и с ваши роднини, заради които трудно ще се справите с проблемите в брака ви, както и с изнервящи ви имотни делби. Не изневерявайте. Последиците ще са необратими.
 • Риби
  Работа: Не бива да сте прекалено разточителни при делови обед или вечеря, защото след това трудно ще възстановите похарчените пари. Септември за вас е месец на финансови ограничения. Забравете за промени и пътувания, ако не са неотложни, но няма да постигнете лесно целите си.
  Здраве: Съветът ми е да не се лишавате от движение, защото ако сте непрекъснато обездвижени пред компютъра може да си създадете проблеми със здравето, особено в периода 5-7 септември, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Ако сте семейни и сте щастливи, съхранете хармонията в семейните ви отношения. Ако обаче не сте щастливи, този месец позволява да прекратите брака си както и да съхраните добрия тон с брачната си половинка и децата си.
 • Скорпион
  Работа: Обмислете намерението си да развивате ваш бизнес. сега е момента да регистрирате своя фирма и да поставите началото нова на дейността. Критиката, която сте готови да отправяте, упреците без причина към вашите колеги са повод да развалите отношенията си с тях, но и бързо да ги оправите, въпреки че е най-добре да сте коректни и умерени.
  Здраве: И през този месец се предпазвайте от проблеми с половите органи и инфекциозни заболявания. Не бива да вредите на здравето си и да очаквате чудо, за да се възстановите, особено при хронични болежки в периода 22-25 септември, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Общувайте, ако сте се запознали с нови приятели семейно по време на почивката, но не и ако целта на тези ваши нови познати е да ви спечелят за краткотрайно сексуално залитане и да съсипят брака ви.
 • Стрелец
  Работа: Не спорете за чуждите задължения и затруднения, не налагайте правила, които те не одобряват, ако не сте ръководна позиция и им помогнете да се справят. Не бива да инвестирате в нови проекти, а също така да уговаряте кредити.
  Здраве: За да сте здрави през този месец, се освободете от напрежението и в почивните дни пътувайте. В периода 25-27 септември Луната е във вашия знак. Избягвайте преумората и си лягайте рано. Не прекалявайте с алкохола
  Любов: Трудностите са свързани с вашата заетост на работното място, а ако сте имали неблагоразумието да прекалите със задачите си и не сте си взели отпуск и заради вас близките ви не са ходили на почивка, разправиите ще са ежедневие.
 • Телец
  Работа: Ако не сте доволни от професионалната си позиция и на всяка цена сте решили да предприемете промяна, след 5-и може да се явите на конкурс. Не разчитайте, че ако нямате нужната компетентност някой ще ви търпи, само за да задоволи мечтанията на вашето его. Не пропускайте да договорите печеливши инвестиции.
  Здраве: Вашата активност на работното място и желанието ви да блеснете с нечуваните си възможности, липсата на достатъчно сън, преумората, са предпоставка за проблеми, ако не си давате задължителната почивка, особено в периода 9-11 септември, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Проблемите в брака ви ще идват от вашата постоянна заетост, която ядосва вашите близки, а ако сте уговорили и гостувания скандалите са неизбежни. Затова и не приемат никакви оправдания, а и не е изключено, да се стигне до развод, особено и ако бракът ви не е за пример.