.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.
Месечен хороскоп
Месечен хороскоп
 • Близнаци
  Работа: Устремът ви към материална стабилизация е впечатляващ, но предложенията, които получавате, за да постигнете финансова независимост, може да се окажат различни от очакванията ви и от дадените ви обещания. Не допускайте финансови загуби заради импулсивни решения за инвестиции до 8 януари, когато Меркурий е все още ретрограден.
  Здраве: Здравето ви зависи от умението ви да се зареждате с оптимизъм, да не мразите хората, ако са ви критикували и засегнали с нещо, защото тези чувства могат да са причина за проблеми с белите дробове. Внимайте в дните 8-10 януари, когато Луната е във вашия знак.
  Любов:;По-добре е вместо да мислите за развод заради временната омая, да се огледате и да осъзнаете, че сами вървите към самотата на дните си последвана и от болести и страдания.

 • Везни
  Работа: Първият месец на годината ви носи трудностите - чести, но преодолими, стига да не си внушите, че са нарочни и изпаднете в инертна депресия, вместо да ги преодолявате. Меркурий е ретрограден до 8 януари и ви носи полза именно защото ще попречи на погрешните ви начинания, но пък ако се отдадете на рутината, ви обещава успех. Здраве: Ако сте отговорни към здравето си, ако не прекалявате с алкохола и избегнете преумората, ще сте в отлична форма през целия месец, особено ако сте грижовни в дните 17-19 януари, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Може да направите крачката към развод, но не заради нова връзка, а ако отношенията са необратимо съсипани. Раздялата и временната самота ще ви спестят страдания с години.
 • Водолей
  Работа: През целия месец не бива да пренебрегвате почивката, защото ако се преуморите, ще се лишите от активна работа, приходи и признание. Меркурий е ретрограден до 8 януари и забранява подписване на договори и инвестиции.
  Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото сте постоянно изнервени и отказвате да си дадете почивка или да приемете съветите на вашите близки. През този месец се предпазвайте от травми, най-вече в дните 1-2 и 27-29 януари, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Ако близките ви искат да пътувате в почивните дни, не им отказвайте, защото и за вас това е разтоварващо и полезно и ще избягате от дразнителите роднини или съседи, които нарочно се опитват да вредят на отношенията ви.
 • Дева
  Работа: Бъдете умерени и тактични. Дайте път на разума и успехите ще са с вас през целия месец, като ви съветвам да се съобразите с ретроградния Меркурий до 8 януари и да не предприемате подписване на договори, инвестиции и начинания.
  Здраве: Здравето ви е нестабилно,заради обилните празнични трапези и липсата на почивка. От вас зависи да не си създадете проблеми със стомаха. Внимавайте в дните 15-17 януари, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Постоянните ви забележки изнервят близките ви и ги принуждават да ви отговарят с агресия, а защо не и с изневяра, която задължително води до катастрофа в отношенията.

 • Козирог
  Работа: Колкото по-малко се вживявате в интригите на вашето работно място, толкова по-уважавани ще бедете, без значение дали заемате ръководна позиция или сте нечии подчинени. Имате възможност да подпишете полезни договори, но не бива да инвестирате и да подписвате договори до 8 януари заради ретроградното движение на Меркурий.
  Здраве: Позволили сте си да хапвате и пийвате повече от обичайното по време на празниците и не е изключено да се окаже, че кръвното ви налягане играе, а и имате алергии, особено в дните 24-27, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Семейните да не се изкушават да изневеряват, защото проблемите им са гарантирани и раздялата – също. Рискувате да се обречете на самота. Пазете се от изневери и стабилизирайте брака си.
 • Лъв
  Работа: Месецът не позволява промяна на работното място и преговори за нови сделки и участие в нови проекти в периода до 8 януари, защото Меркурий е ретрограден. Не е изключено да имате проблеми с ваши недоволни служители, които отказват да се заемат със задачите си.
  Здраве: През първата половина на месеца не сте във форма и се стремите повече да си почивате, но това е нормално заради натоварването в края на миналата година. Луната е във вашия знак в дните 13-15 януари, когато сте длъжни да бъдете внимателни.
  Любов: Съветът ми е, ако сте създали семейство и сте щастливи в брака, да не изневерявате, защото ще съжалявате, когато осъзнаете, че вашата половинка няма да ви прости тази забежка и ще поиска развод. Не мислете за раздяла, освен, ако нямате сериозни причини за нея.
 • Овен
  Работа: Месецът ви позволява да развивате и стабилизирате деловите си отношения, но само ако си наложите търпение, активни сти и упорити. Ако сте управители на ваша фирма не уволнявайте и не назначавайте служители. Не бъдете наивни и не подписвайте договори, особено до 8 януари, когато Меркурий е ретрограден.
  Здраве: Здравето ви е нестабилно, а през януари сте заплашени от простуди и проблеми с ушите, ако допуснете възпаление на гърлото или силна кашлица. Бъдете отговорни в дните 4 - 6 и 31 януари, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Стабилните семейни двойки да не се притесняват от сътресения в брака, което не бива да им вдъхва смелост да изневеряват, подвластни на емоцията. Склонни сте да обсебвате близките си като ги лишите напълно от личната им свобода без да се лишавате от своята.
 • Рак
  Работа: Бъдете внимателни и ще избегнете проблемите и провалите. Съветвам ви да не си внушавате самовлюбено, че само вие имате право на мнение, още повече че то ще е подвластно на моментно емоционално състояние и ще ви донесе провал вместо успех.
  Здраве: Здравето ви е отлично, въпреки че със сигурно сте прекалили с яденето и пиенето по време на празниците. Пазете здравето ви в дните 10-13 януари, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Дори и стабилните семейни двойки може да изживеят сътресения в брака. Не са изключени проблеми с роднини. Проявете разум, стига между вас да не се е появила непреодолима пропаст в интелектуално отношение.
 • Риби
  Работа: Не бива да сменяте работното си място, да подписвате договори за съдружие или за инвестиции, дори и ако сте изкушени от възможните големи приходи до 8 януари, защото заради ретроградното движение на Меркурий ще си гарантирате провал.
  Здраве: В дните 2-4 и 29-31 януари Луната е във вашия знак, затова ви съветвам да се предпазвате от проблеми с краката и стъпалата. зима е и е във ваша полза да носите удобни обувки.
  Любов: Семейните могат да предприемат промени в дома си, да купят ново обзавеждане, но с налични средства, ако имат намерение да правят ремонт. За тях е добре да не търсят връзка извън семейството, преди всичко за да се оплакват от живота си, защото проблемите им са гарантирани.

 • Скорпион
  Работа: Проявата на доверчивост ви вреди. Не приемайте всяка казана дума за истина, а ако назначавате нови служители на работа, в никакъв случай не се доверявайте само на поднесената ви от тях информация. Забравете за начинания, промени, подписване на договори до 8 януари заради ретроградното движение на Меркурий.
  Здраве: Здравето ви е зависи от умението ви да приемате неуспехите си спокойно, да не страдате и да не се утешавате с алкохол. Луната е във вашия знак в дните 19-22 януари .
  Любов: Месецът е труден, препятствията са неочаквани и на моменти сте готови да мъстите на семейството си, ако сте го създали, затова няма да липсват проблеми. Съветвам ви да не съсипвате хармонията в отношенията си, дори ако не е най-мечтаната.
 • Стрелец
  Работа: Месецът позволява да инвестирате, ако имате добри спестявания в края на миналата година. Съветът ми е да съхраните своята самостоятелност и финансова стабилност, като не разчитате на обвързване в съдружие, особено в дните до 8 януари, когато Меркурий е ретрограден и провалът ви е предопределен.
  Здраве: Предпазвайте се от преумора и не се хранете с дразнещи стомаха ви ястия, особено след като сте претоварили организма си около новогодишните трапези. Внимавайте в дните 22-24 януари, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Семейни и щастливи в брака, може да се окажете оплетени в мрежата на нечий чар. Дали ще се стигне до развод или ще съхраните брака си зависи от вашия здрав разум. Не ви съветвам да съсипвате стабилните си отношения заради временно увлечение.
 • Телец
  Работа: Не се отказвайте от активността си, особено ако е свързана с интелектуалното ви развитие. Причината за провал може да се корени единствено в нежеланието ви да се вслушате в съветите на околните, само защото някой ви е уязвил, а вие не сте му простили. Месецът е добър за смяна на работното място, ако имате такива намерения, но след 8 януари защото до тази дата Меркурий е все още ретрограден.
  Здраве: Ако сте прекалили с трапезите в дните от началото на месаца, съветът ми е в средата да направите няколко разтоварващи дни, които да обновят организма ви. Пазете се в дните 6-8 януари, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Лесно ще съхраните хармонията, стига да не поставяте на първо място работата, защото ще ядосате брачната си половинка и децата, а също и възрастните роднини със закъсненията си.