.
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.
Месечен хороскоп
Месечен хороскоп
 • Близнаци
  Работа: Не ви съветвам да се включвате в инвестиционни проекти, за които нямате достатъчно информация, за да избегнете загубите. По-добре е да не рискувате след 23 март заради ретроградното движение на Меркурий. Направете си необходимите проверки и след това вземете крайното си решение.
  Здраве: Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от простуди. Не преяждайте. Бъдете внимателни в дните 22-24 март, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: През март изгладете всички недоразумения в семейството и в роднинското си обкръжение и съхранете брака си. Съветвам ви да сте по-често с вашето семейство, за да не се породят съмнения за изневяра и безпричинна ревност.
 • Везни
  Работа: Заемете се с приключването на всички изостанали заради, а ако сте планирали начинания може да поставите началото на тяхната реализация, ако имате достатъчно средства, но не след 23 март, когато Меркурий започва поредното си ретроградно движение. Оправете отношенията си и изяснете недоразуменията с ваши колеги, с които работите добре и не бива да губите тяхната подкрепа.
  Здраве: Здравето ви е стабилно. Спортувайте, въпреки че сте отпуснати и без желание за физическо натоварване. Бъдете внимателни в дните 3-5 и 30-31 март, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Съхранете стабилните си семейни отношения, въпреки че сте склонни да проявявате ината си и да не допускате компромиси, дори и ако сте сгрешили. Нямате причина да приключвате брака си, ако сте щастливи, дори и инатът ви да шепне друго. Прибързаните действия, заради колебливост и неувереност са във ваша вреда.
 • Водолей
  Работа: Не бързайте с решението да приключвате делови отношения, ако не сте се убедили лично в липсата на лоялност в партньорите ви. От вас зависи да не се лишавате от служители и колеги, които са ви били верни помощници, само защото някой иска да ги отдалечи от вас. Не предприемайте инвестиции и начинания след 23 март когато Меркурий започва ретроградното си движение.
  Здраве: Здравето ви е зависимо от настроението ви. Бъдете внимателни в дните 12-15 март, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Не се впускайте в изневери, въпреки вашия консерватизъм, само за да докажете, че сте чаровни и привлекателни. Ще се окажете използвани и изоставени. Тези от вас, които имат сериозна интимна връзка, съветвам да избягват флиртовете, защото може неусетно да се окажат обвързани, с неподходящия партньор.
 • Дева
  Работа: Не си позволявайте леност и не пропилявайте в незнайно какви очаквания на чудеса дните си. Можете да организирате срещи със задгранични партньори, но забравете за подписване на договори след 23 март, когато Меркурий започва поредното си ретроградно движение.
  Здраве: Бъдете особено внимателни по отношение на здравето си. Бъдете внимателни в дните 1-3 и 2-30 март, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Променете начина си живот и отношенията с брачната си половинка, за да съхранят брака си. Изяснете причината за проблемите, ако съществуват. Ако имате пътувания зад граница вземете и половинката си. Така ще сте сигурни, че няма да се появи съмнение за изневяра.
 • Козирог
  Работа: Обогатете се с нови знания и не позволявайте да ви унижават хора, които не са добронамерени и завиждат на професионалните ви успехи. От вас зависи да съхраните позициите си. Не предприемайте промени и инвестиции след 23 март заради ретроградното движение на Меркурий.
  Здраве: Здравето ви е нестабилно. Възможни са здравословни проблеми, които можете да избегнете, ако се въоръжите с търпение. Бъдете внимателни в дните 10-12 март, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Семейните са подложени на изпитание на чувствата с брачната половинка, а също и на отношенията с децата и възрастните си роднини. След разговорите у дома ще вземат правилното решение да съхранят брака си или да го приключат.
 • Лъв
  Работа: Време е да плащате годишните данъци и затова всяка проява на щедрост може да се окаже във вреда на вашата финансова стабилност. Не бива да предприемате инвестиции дори и ако са свързани с ваши проекти нито да уговаряте кредитиране, особено сред 23 март, когато Меркурий навлиза в своето ретроградно движение и ще ви създаде затруднения с погасяването на взетите суми.
  Здраве: Здравето ви е стабилно. Не натоварвайте очите си и не прекалявайте с посещенията в сауна. Бъдете внимателни в дните 1 и 26-28 март, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Избегнете разправиите и недоразуменията с брачната си половинка, заради нещо казано, но неразбрано. Не се доверявайте на съседи и приятели, не споделяйте, ако имате проблеми и искате да се разведете. Не знаете каква интрига ще спретнат, за да съсипят все още съществуващия брак.
 • Овен
  Работа: Ако имате свой бизнес не уволнявайте служители под влияние на обзелия ви гняв, защото ще си създадете врагове в тяхно лице и ще съжалявате, защото новите може да са недостатъчно подготвени и компетентни. Не инвестирайте, преди да сте сигурни в собствената си финансова стабилност. Забравете за начинанията и инвестициите след 23 март когато Меркурий започва поредното си ретроградно движение.
  Здраве: Радвате се на отлично здраве, което не изключва отпадналост и главоболие, заради преумора. Бъдете внимателни при пресичане на улицата. Бъдете внимателни в дните 17-20 март, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Март е месец на емоции, в който може да се влюбите неочаквано. Семейните и щастливите, живеещи в хармония с дългогодишен брак, не бива да го застрашават с изневяра. Не се колебайте да подадете документи за развод, само ако агонизирате в нещастен брак, но не се осмелявате да го разтрогнете. Сторете го сега, в годината на Луната, която позволява да срещнете ново подходящо партньорство.
 • Рак
  Работа: Ще се окажете без хора в най-натоварения период след няколко месеца. Не нарушавайте финансовата си стабилност и не разчитайте на бързи приходи, особено от рисковани начинания. Не подписвайте договори за инвестиции, ако не са ваш проект, а са обвързани с хора, които не познавате лично, но са ви ги препоръчали, особено след 23 март когато Меркурий е в ретроградното си движение.
  Здраве: Здравето ви изисква грижи. Засилете с витамини имунната си система. Бъдете внимателни в дните 24-26 март когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Запознанствата през месеца са основната причина за разправии във вашето семейство. Половинката ви не одобрява честите гости, които посреща у дома, при това са ви нерядко са ви малко познати.
 • Риби
  Работа: От вас зависи да не поставяте ново начало и да избегнете провалите заради недобре обмислените нови проекти. Отложете подписването на договори за следващия месец или ако това не е възможно, ги насрочете в дните преди 23 март, когато Меркурий започва поредното си ретроградно движение.
  Здраве: Здравето ви е стабилно. Не прекалявайте с алкохола. Бъдете внимателни в дните 15-17 март, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Всички семейни и с голям семеен стаж, които се радват на стабилни отношенията, съхранени в годините, може да ги накърнят или дори съсипят заради емоционални изблици и налагане на нови изисквания към брачната половинка. Ще се превърнат в досадни до такава степен, че ще усетят отдалечаването на близките си.
 • Скорпион
  Работа: Март е подходящ да инвестирате след обстоен анализ в проекти, свързани с гарантирали лоялността си ваши делови партньори. Бъдете предпазливи и умерени, а не прибързани Вие самите успявате да наложите мнението си и да поставите началото на нови идеи, но преди 23 март когато Меркурий започва ретроградното си движение.
  Здраве: Радвате се на отлично здраве, което е гаранция и за доброто ви настроение. Бъдете внимателни в дните 5-7 март, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: През март сте орисани да правите анализ и да осъзнаете върху каква вълна се носят отношенията с брачната ви половинка, с децата, ако сте ги създали и с вашите роднини, които се опитват да подреждат отношенията ви. Бъдете бдителни и не допускайте намесата им да ви навреди.
 • Стрелец
  Работа: Всичко планирано да е основано на подробен анализ на възможните подводни камъни. Задължителна е и детайлна проверка на финансовото състояние на новите делови партньори, с които сте решили да работите, за да не се окаже, че ще влагате пари и заради тях. Не подписвайте договори и не инвестирайте след 23 март, когато Меркурий е в ретроградното си движение.
  Здраве: Здравето ви е стабилно, но трябва да се грижите добре за себе си и да не допускате преумора. Бъдете внимателни в дните 7-10 март, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Разправията с половинката ви може да доведе до неочаквани крайни действия от ваша и нейна страна заради роднини, които са дошли да се настанят за месец в дома ви. Не го позволявайте, не сте ги канили и дома ви не е хотел на постоянно разположение.
 • Телец
  Работа: Не обсъждайте инвестиции, ако не сте финансово стабилни или ако имате намерение да раздвижите ваш проект, в който е по-добре да вложите средствата си. След 23 март не са позволени начинанията, инвестициите и подписването на договори, заради ретроградното движение на Меркурий.
  Здраве: Здравето ви е прекалено крехко. Бъдете внимателни и не се лишавайте от самотата и почивката си. Не приемайте тежка храна. Бъдете внимателни в дните 20-22 март, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: През март не се изкушавайте да мислите за раздяла. Постарайте се да постигнете компромис и да съхраните брака си, ако не сте достигнали края на силите си и не сте пред непреодолима пропаст в отношенията. Ако е възможно помирение, но вие решите прибързано да се разведете, скоро ще съжалите за грешката си.