Нети сама приготвя храната, с която поддържа добрата си форма. 

Певицата сподели как сама си прави кълнове от броколи

Кълновете са жива храна. Затова е най-добре те да се консумират в сурово състояние. Така не губят от полезните си свойства, които дори и най-минималната термична обработка отнема

Нети публикува снимка, на която държи огромно количество вече готови за хапване кълнове. Не пропусна да сподели и тайната как ги прави. 

Най-лесният и ефективен начин за не е в широка чиния или кръгла купа да се застеле домакинска хартия. Върху нея певицата поръсва семенцата и полива с вода, така че хартията да се напои.

"Всеки ден сутрин и вечер отново поливате малко вода. Нека да има часове, в които хартията да е съвсем суха" - посъветва тя последователите си. 

До 4-5 дни кълновете от броколи поникват и са готови за хапване.

Половинката на Дони сподели още, че кълновете са любима храна и на дъщеря им и тя с удоволствие ги яде. 

Скоро Лилия навърши 11 години.