Нети сама приготвя храната, с която поддържа добрата си форма.
Певицата сподели как сама си прави кълнове от броколи.
Кълновете са жива храна. Затова е най-добре те да се консумират в сурово състояние. Така не губят от полезните си свойства, които дори и най-минималната термична обработка отнема
Нети публикува снимка, на която държи огромно количество вече готови за хапване кълнове. Не пропусна да сподели и тайната как ги прави.
Най-лесният и ефективен начин за не е в широка чиния или кръгла купа да се застеле домакинска хартия. Върху нея певицата поръсва семенцата и полива с вода, така че хартията да се напои.
"Всеки ден сутрин и вечер отново поливате малко вода. Нека да има часове, в които хартията да е съвсем суха" - посъветва тя последователите си.
До 4-5 дни кълновете от броколи поникват и са готови за хапване.
Половинката на Дони сподели още, че кълновете са любима храна и на дъщеря им и тя с удоволствие ги яде.
Скоро Лилия навърши 11 години.