Актрисата Мона Гочев публикува в Инстаграм емоционален пост, с който разкри, че е имала здравословен проблем.

„Каква седмица само! Дни, в които осъзнаваш истински, че здравето е най-важното. Дни, в които доста се изплаших, че не мога да бъда пълноценна и да се грижа за семейството си, така както ми се иска.
Нищо страшно в сравнение с трудности и изпитания, с които се борят много други хора, но все пак доста неприятно изживяване.
Не искам да ви се оплаквам, а само да ви напомня, че ако се събуждате сутрин - здрави, енергични - нищо друго няма значение. Малките ми и незначителни ежедневни трудности станаха абсолютно безсмислени. Те винаги са били такива, просто понякога го забряваме, защото не оценяваме това, което всъщност е важно, и което има значение.
А на мен това си ми беше една обеца на ухото (буквално), за да си припомня, че трябва да се грижа малко повече за здравето си. И да осъзная колко богат човек съм всъщност – със семейство и приятели, които през последната седмица бяха до мен. Бъдете здрави!“ – пише звездата от сериала „Революция Z”, без да разкрива повече детайли.

През януари Мона и съпругът й, операторът Радослав Гочев, отпразнуваха втория рожден ден на сина си Никола.

През октомври Мона и Радослав споделиха пред bTV, че за това лято планират църковен брак – три години след гражданския.

Той ще бъде в храма „Успение Богородично“ в Царевец, наричан от мнозина „пиратската църква“ заради изображението на череп и кости под кръста на фасадата.

„Ще кръстим и Никола“ – поясни Мона, чийто влог е много популярен, а последователите й в Инстаграм вече са над 111 000.