Връзките са трудно нещо. Всички връзки между хората, но сега говорим за любовните. Трудно е.

Като да се напъхаш в перфектните обувки, но с половин номер по-малки. Отначало ще се счупиш от болка, но ще продължиш да ги носиш. Постепенно нещата ще стават по-добре, ще се чувстваш все по-удобно в тях, но винаги има риск в момента, в който вече не само изглеждат, а и ги усещаш перфектни, да им се счупи ток. Може и да успееш да го поправиш и да продължите заедно по пътя на живота с години, но може и да не може поправи никога.

Представете си едната обувка от чифта да е в чужбина за 3 години и да имате възможност да създавате комфорт с перфектния чифт само наполовина. Ето това е връзката от разстояние. Как ще се получи? Дори и да дочакате с ентусиазъм края на тези три години, нещо няма да е съвсем наред.

Връзките от разстояние са мъчителни. Много хора успяват да ги поддържат, за което, според нас, заслужават някакви титли и медали! В повече случаи обаче хората успяват да съсипят дори възможността да останат в някакви нормални отношения след (неизбежно) края...

8 знака, че е време да си починете един от друг>>>

Има няколко съвета, които можете да приложите, за да помогнете на връзката си от разстояние да просъществува. Истината е, че едва ли ще е вечно, но поне докато на единия му писне достатъчно и най-накрая реши да отиде при другия, за да пробват как е истинския живот. Или докато и на двамата не ви писне достатъчно, за да станете разделени и емоционално, освен физически, и решите да опитате как е в истинския живот.

 

Поизцапайте се!

Говори му "мръсотийки" в Skype, пращай му палави sms-и, които да му завъртят главата или да му я напълнят със секси спомени. Напомни му за себе си с предизвикателна снимка с подходящо послание, например: ти, гола, пред печката и текст: "Нямам търпение да ти спретна нещо любимо!”. Ако успееш да уцелиш и момент, в който е в някаква бизнес среща, ще му разтуптиш сърцето. Пламъкът трябва да се поддържа и, когато километри ви делят, това е един от начините, колкото и глупаво да ти звучи.

Говори ми мръснo>>>

 

Правете нещо ЗАЕДНО

Може и да сте на двете краища на страната/света, но има начини да споделяте времето си заедно. Може заедно да следите някой сериал онлайн, да тренирате, докато си говорите в Skype, да си разменяте онлайн тестове и статии, да четете една и съща книга. Тези малки активности са важни, когато всички останали са ви ограничени.

Кажи ми коя зодия е той, за да ти кажа дали си за него>>>

 

Вярвайте си

Това трябва да е с огромни букви, но пък смисълът му крещи достатъчно силно. Доверието е най-важно. Владейте се и не прибързвайте с изводите за ситуации, които не сте изяснили в разговор. Говорете! Километрите, които ви делят, играят ролята на лупа, уголемяват малките неща и докато при хубостите това е добре, при лошите неща и съмненията, може да бъде фатално.

5 урока за любовта от щастливите двойки>>>

 

Предизвиквайте се!

Подлагайте се на изпитания един друг. Всеки месец му поставяй някаква цел – в личен или професионален план, която той да трябва да постигне и обратното – той на теб. Например, да се научи да готви мусака, докато ти се учиш да сменяш гумите на колата. Или да свали коремчето, докато ти се отучваш да си гризеш ноктите. Тези споделени усилия ще ви сближат от разстояние.

Когато мъжът от чужбина е любим>>>

 

Живейте и извън телефона/компютъра!

Не организирай живота си около онзи час всяка вечер, в който ще се чуете по телефона или в Skype. Няма нищо лошо да се чувате често, но това не трябва да те ограничава от други приятни активности, които биха направили лично теб щастлива. Ще сте щастливи заедно, ако всеки успее да е щастлив лично за себе си и може да прави нещата, които обича, дори този, когото обича, да не е наблизо.

5 лични решения, за които никой няма право да ви съди>>>

 

Правете си изненади!

Изпращайте си малки колети със символични подаръци или организирайте някой познат, който е близо до него да го изненада, както вие бихте го направили, ако бяхте там.

Сексуалните фетиши на зодиакалните знаци>>>

 

Правете секс!

Да, кибер секс. Може и да ви изглежда шантаво, но по-добре да мастурбирате заедно, отколкото да се чудите дали, с кого и как прави секс другия.

Кой е казал, че жените не гледат порно>>>

Стискаме ви палци!