Ако някой е преживял и може да разкаже свои горещи приключения, няма как  да не е секси латиноамериканец. Животът им просто е наситен с такива изживявания! 

Пабло Мартин разказва специално за LadyZone.bg за това защо се е появил като котарака Грфийлд на едно летище и как е сбъднал мечтата си за сватба на Карибите. В България зрителите са гледали Пабло и в теленовелите „Слънчогледи за Лусия”, „Любов при пълнолуние”, „Излъгана”, „Ребека” и „Надзирателката Дора”, в която изпълнява главната мъжка роля. Той е роден на 16 октомври 1972 г. в Каракас, Венесуела. Но когато е на 9 години, заминава със семейството си за Испания. Живее там, докато не завършва висшето си образование. По професия Пабло е зъболекар. Сигурно най-секси зъболекарят, който сме виждали!

"Здравейте, обичани мои приятели от България!

Аз съм много романтичен мъж, както вече много от вас сигурно знаят, и в живота ми никога не липсват детайли и жестове, с които радвам любимата жена. Изживявал съм много красиви моменти на Свети Валентин. Но също така съм от хората, които смятат, че трябва да гледаме напред, а не да се обръщаме назад. Бих могъл да си спомня много такива специални дни.

Преди години на Свети Валентин отидох да чакам любимата си на летището, дегизиран като котарака Гарфийлд. Това е спомен за цял живот. Но да не се връщаме толкова назад.

Най-прекрасният Свети Валентин е този, който прекарвам в компанията на съпругата си. Като празник е денят, в който се ожених. Винаги съм си мечтал да се оженя на карибски остров, на райски плаж. Но също така си мечтаех да се оженя за единствената жена за мен. И тази жена се появи в живота ми. С нея сбъднах най-съкровената си мечта. Оженихме се на остров в любимата ми страна Венесуела. Аз съм креативен човек, но същото се отнася и за съпругата ми. Убеден съм, че ни очакват години на много изненади. Предстоят дни на Свети Валентин, изпълнени с оригиналност и щастие.

Снимка: Личен архив

И помнете: не трябва да очаквате изненади само на Свети Валентин. И не трябва да изненадвате любимите си хора само един ден в годината!

Обичам ви много!" 

Снимка: Личен архив

Може да следвате Пабло Мартин в Twitter - oфициалната му страница там е @PabloMartinOfic

Споделете и вие  история си в играта ни "Горещи приключения". Очакват ви 40 награди!