Не я водете на вечеря в ресторант

В наши дни е по-добре да излезете да пиете едно питие. Това ще направи срещата по-спокойна и непринудена, а и напитките ще ви поуспокоят. Така че, няма смисъл да я впечатлявате с луксозен ресторант, особено като не се познавате добре. Една нормална вечер навън няма да ви удари по портфейла, а и тя няма да ви се чувства задължена. А и ако не се получава, ще можете да си тръгнете по-рано.

Прегърнете я в началото на срещата

Това ще преодолее физическата бариера в началото на срещата и ще направи нещата по-лесни. Прегърнете я и й кажете колко красива изглежда. Като й покажете колко сте впечатлен от нея от самото начало, това ще я предразположи.

Изглеждайте по най-добрия начин

Много често мъжете, които се подготвят за среща, обличат хубави дрехи, но често те са им неудобни. Не става въпрос да изглеждате добре, но и да изглеждате, сякаш се чувствате добре.

 

Бъдете кавалер

Това може и да е отживелица, но е важно. Отворете й вратата, дръпнете й стола, за да седне и пр. Въпреки еманципацията, тези неща все още са валидни. Кавалерството показва, че я харесвате и сте способен да я защитавате и да се грижите за нея. Не залитайте твърде много в това, а просто бъдете мъж, който знае как да се държи с една дама.

Правете й комплименти

Искрените комплименти трупат точки. Освен това позитивното отношение към общи познати или хора, които сте срещнали същата вечер, също е добър знак за нея. Това ще означава, че виждате позитивните страни на хората, което ще й направи впечатление.

Не прикривайте странностите си

Много хора се дръжат на среща като на интервю за работа. Това е грешка. Ако наистина се покажете такъв, какъвто сте, имате по-голям шанс да разберете дали тя е за вас или не. Колкото повече се правите на някой друг, толкова повече ще се отдалечавате от нея.

Почистете у вас

В случай, че имате късмет, бърлогата ви трябва да е в добър вид, за да не се прецака доброто впечатление, което сте оставили у нея.

Не се опитвайте веднага да я вкарате в леглото

Това малко противоречи на горното, но...Няма смисъл да бързате, дори нещата да вървят добре. А и изследвания показват, че сексът на първа среща предизвиква повече проблеми в развитието на една връзка. Не знаем защо е така.