Дори и изправени пред опасността да посрещнем края на света, имаме малко време за красота и удоволствие в компанията на топмоделите на Ivet Fashion. Ще се потопите в морската пяна заедно със седем опасно красиви жени. Като истински сирени, изхвърлени на брега от вълните, те ще оживеят пред вас и ще ви поканят да се намокрите. 

Всеки кадър в WET е дело на най-добрия моден фотограф в България - Васил Германов, и е заснет на безкрайно красивия частен плаж на курорта „Дюни“ с участието на 7 от топмоделите на Ivet Fashion - Кристина Милева, Силвия Димитрова, Християна Димитрова, Луиза Григорова, Ива Янкулова, Евелина Тотева и Ивета Димитрова!

Луиза Григоровa


Дъщеря на Ивет Григорова (президент на Ivet Fashion), бивш топмодел, звезда от сериала „Стъклен дом“ и актриса в Народния театър „Иван Вазов“, която преди няколко седмици дебютира при страхотни отзиви с най- сериозната си роля до момента - тази на Елена Андреевна във „Вуйчо Ваньо“ на Чехов. Кадрите с нея в календара са едни от най- провокативните от уникалната сесия на Васил Германов.

Кристина Милевa

Кристина Милева е един от най-успешните модели на модна агенция „Ивет Фешън“. В последните две години тя участва във водещи дефилета по време на Седмиците на модата в Ню Йорк, Берлин и Милано. Кристина дефилира редом със световноизвестни модели за модния гигант Guess.Тя е рекламно лице на редица български марки и работи за най-известните български модни къщи. Медиите я обичат не само заради успехите на модния подиум, но и заради изненадите в интимния й живот. Красавицата разкри връзката си със световно известния фотограф Симоне Фалчета.


Силвия Димитрова

Силвия Димитрова е един от най- успешните български модели в чужбина. Тя стартира кариерата си на 15 години, като откритие на Ivet Fashion и съвсем скоро прави първите си звездни стъпки. В Милано тя работи с водещите топ агенции „Мейджър“ и „Фешън“. Сред големите й успехи са световните кампании на “Волфорд“, „Триумф“, „Верде Вероника“ и диамантения гигант „Де Биърс“. Топмоделката е била на кориците на испанския и руския „Вог“, както и на всички български списания. Снимала е кампании, каталози, реклами в цял свят. Силвия е работила с едни от най- добрите световни фотографи и стилисти и се ползва сред тях с реномето на един от най-работоспособните и коректни модели. Последната й зашеметяваща корица е за чешкия „Ескуайър“.
Силвия обожава работата си като модел и отдава почти цялото си време на модните си ангажименти. Красавицата с перфектни мерки не обича да споделя факти от личния си живот.

Ива Янкулова


Ива Янкулова е модел, имала шанса да обиколи цяла Азия, снимайки за местни брандове в Токио, Шанхай и Сеул, където е работила за престижните списания „W“ и корейското издание на ”ELLE”.
Моделката с невероятно тяло и ръст 170 см е студентка в Художествената академия и бивше гадже на актьора от „Стъклен дом“ Бойко Кръстанов.

Евелина Тотева

Евелина е един от най- успешните модели на Ivet Fashion в световен мащаб. Тя пътува между Париж, Лондон и Ню Йорк, дефилирайки и снимайки кампании от световен мащаб за брандове като „Вера Уонг“ „Криция“, „Филип Плейн“ и др. Евелина се завърна у нас след два месеца в Токио и още два в столицата на модата Милано. В Токио красавицата имаше честа да заснеме кадри, които излязоха и на страниците на френския "Вог". Месец по- късно излязоха нейните снимки в италианската версия на списанието, с което българката стана една от малкото наши модели удостоени с честта да блестят във "Вог".

Християна Димитрова

Християна Димитрова е победителката от конкурса „Ивет Фешън Топ Модел 2011“. Открита е случайно от скаут на Ивет Фешън и започва кариерата си в модата с летящ старт. Първите модни ангажименти на красавицата зад граница я отведоха в Токио и Милано, където тя се пребори с оспорвана конкуренция, за да позира пред водещите модни фотографи на Апенините по време на модната седмица. У нас е лице на модните марки „Gene“ и „Fede“.

Ивета Димитрова

Ивета Димитрова е сред любимите лица на фотографите у нас заради силното си артистично излъчване. Това е причината да се появи на кориците на всички топ списания у нас и да работи успешно в Милано. Красавицата е страстен меломан.