Знаем, че имате опит и дори и вие можете да ни подскажете някои неща, но вижте все пак от какво се възбуждат различните зодии според астрологията:

Овен – предпочита директните партньори и страстните нашепвания

Представителите на този зодиакален знак са малко агресивни и предимно ориентирани към действието. Повече ги възбуждат импулсивни и страстни ухажори, отколкото изискани и нежни. Лесно бихте ги спечелили със сътастен шепот в ухото, който трябва да звучи спонтанно и искрено.


Телец – обожава целувки по врата и вкусната храна

Независимо дали става дума за някакъв подарък или вкусна вечеря в комбинация с чаша вино, която сте приготвили за тях, телцитее не остават безразлични към традиционното ухажване, докато съвсем очевидно се стараете изцяло да им угодите. Целувките по врата първо ще ги възбудят, а след това ще ги накарат да обезумеят от наслада.


Близнаци – любовната драма е на-голямата възбуда

Игрите на топло-студено, драматичните обрати и вълнуващи спорове са най-големите афродизиаци  за близнаците. Предпочитат партньорите им да са по-малко натрапчиви и доминиращи. Мечтата им е да имат някой до себе си, когото всички желаят. В по-късен етап от връзката ги възбужда изпробването на нови техники на целуване и под чаршафите.


Рак – пада си по емоционалността и сигурността

Дълги прегръдки и целувки, нежно държане за ръка и публична демонстрация на любовта към рака – това са нещата, с които този зодиакален знак би могъл да бъде привлечен от отсрещната страна. Раците харесват енергични и независими хора, но не и натрапчиви личности.


Лъв – ще го спечелите, ако го превърнете в център на вашия свят

Тези царе на зодиакалната джунгла обожават всички форми на изразяване на любовта, а най-ще им хареса нощ, посветена единствено на тях. Тя включва вкусна вечеря, чувствен масаж, много комплименти и любовни излияния. След като получи желаното количество внимание, лъвът ще ви отвърна десетократно.


Дева – ще я спечелите, ако поемете контрола

Известни като любители на контрола, в любовта зодията си мечтае някой друг, макар и за кратко, да бъде водещият в отношенията. Въпреки това, с оглед, че трудно се справя в ролята на някой, който не задава правилата, девата ще се чувства уязвимо и ще бъде готова за изневяра, ако партньорът иска да й отнеме цяла контрол. Ако девата потърси утеха при някой друг, най-много ще я възбуди партньор, който ще предложи някакво ново преживяване.

Очаквайте продължение...