Играта "Горещи приключения" е почти към края си. Имате 2 дни, за да се включите, като разкажете своята история, свързана с хубави, горещи емоции. Не забравяйте, че може да спечелите страхотни награди!

Днес публикуваме една малко по-различна история, която идва да ни покаже, че не материалните неща са най-важни, когато има чувства.

 

За празника не получих нищо материално, а и не очаквах, понеже свободното време, с което разполага съпругът ми е ограничено. След работа му се налага да работи до късно, като ремонтира новото ни жилище и времето го притиска много! Имаме две момчета на 8 г. и на 2г., които също изискват много грижи и аз съм постоянно заета с тях.

За празника все пак се бях постарала за вечерята и чаках и моята половинка да дойде. Не очаквах нищо, просто го разбирах... Стигаше ми, че се обичаме и подкрепяме безумно! Все пак получих такава изненада, която ме трогна силно и ме разплака от щастие!

Макар и с малкото свободно време, с което разполагаше, беше помогнал на моят син -първокласник, да ми напише картичка с това, което мисли. А малкия бръмбазък беше научил да казва ''Мами, колко обичам те!''

Когато получих картичката, написана от ръчичките на моя син и чух онези сладки думички от устата на малкия, това, което изпитах, беше неописуемо! Сълзите ми се стичаха от щастие и нищо материално не можеше да ги замени!

Знам, че сме в тежък момент, изпълнен с много напрежение, покрай ремонтите и децата, но любовта, която изпитваме един към друг - ние четиримата, е безгранична!

За мен това е истински подарък. Подарък, който ще остане в съзнанието и в сърцето ми завинаги! Бащината обич, внимание, разбиране - това за мен е важно! А НА ТОЗИ ДЕН, за пореден път ми доказа, че съм направила правилния избор и че той е човекът за мен!