Жените и мъжете са различни, когато става дума за секс. Има много изследвания, книги, филми и каквото друго се сетите, доказващо този факт. Когато става въпрос за жената, кулминацията зависи най-много от мислите в главата й. Това важи с пълна сила, когато става дума за орален секс.

Преди да се отдадете изцяло на удоволствието, направете си подходяща плейлиста. Но имайте предвид, че дори и в идеалната обстановка за орален секс, тези 9 мисли може да ви навестят.

1. Ох, дано да не мириша лошо...

Всеки човек има своя собствена, уникална миризма. Тя зависи от много неща и е комбинация от телесни течности, дрехи, препарати за пране, парфюми, консумирана храна и какво ли още не. Независимо дали току-що сте излезли от банята или сте последната жена на земята – вагината си е вагина. Тя има свой собствен аромат и стига да поддържате елементарна хигиена, той не е неприятен. Затова – спрете да го мислите.

2. Още малко... чакай... Не, другото ляво...

Заради тази мисъл може да съжалявате, че хората не четат мисли. Но всъщност има по-лесен начин – просто си кажете. Ако не сте способни да артикулирате смислени изречения, насочете го с тялото си или леко с ръка. Така и двамата ще бъдете по-доволни.

3. Ужас... Как да му кажа, че не се прави така... 

Понякога мъжете просто нямат представа кое какво е и си мислят, че при докосването на която и да е гънка между краката на жената, тя ще изпада в неописуем екстаз. Да, ама не! Независимо от причината може да разберете дали наистина е загубена кауза, или с малко насочване нещата ще се получат.

4. О, добър си в това!

Добра работа, независимо какво точно прави той там долу.

5. Сутринта беше такава тъпканица в метрото...

Понякога просто не можем да се отървен от мислите за сивото ни ежедневие, друг път това, което се случва с нас не е толкова завладяващо, че д ани отърве от тези мисли.

6. Още малко... още малко... концентрирай се, концентрирай се!

Поздравления – още малко и ще прекрачите линията!

7. О, боже Господи и пресвета майко! $^%*)@%)*%*__*_*^#$

В тази ситуация това е една от най-хубавите мисли.

8. Той сигурно ще иска да направя същото с него.

Ако той е направил с вас нещо хубаво - със сигурност ще имате желание да му доставите същото. Ако пък не се с правил добре - сега е моментът да му покажете точно какъв загубеняк. 

9. Не ми мести краката, моля те!

Всеки има своя любима поза, в която обича да получава орални ласки. И независимо каква е тя, партньорът ви вижда само най-важната част от вас, т.е. за него позата няма значение. Затова опитайте се да намерите тази, която е най-удобна за вас.