Няма жена, която да не мечтае да е в добра форма и да е пълна с енергия. Всеки знае, че закуската е важна част от ежедневието, но в забързания ни начин на живот не искаме да губим от ценното си време в приготвяне ѝ. Enzyme Smoothie Slim Shaper ще ви накара да преоткриете здравословната закуска.

Ензимите са ферменти, които са от изключително значение за метаболитните процеси. Някой ензими притежават антиоксидантно действие и стимулират имунната система.
The Slim Shaper е разработен след прецизна селекция на поредица от съставки, чрез които ще успеете да намерите своя балансиран хранителен режим. Той подпомага метаболизма на тялото, намалява лошия холестерол, подобрява кръвообращението и преодолява бича на съвременното общество – стреса. След 8 седмици на редовен прием е възможно да редуцирате до 12% от теглото си и до 38% от мазнините във Вашия организъм. Лесен и бърз за приготвяне, The Slim Shaper не съдържа никакви изкуствени добавки.

* Продуктът може да бъде намерен в хипермаркет Хит и на адрес: София, кв. Левски Г, ул. „Поручик Георги Кюмюрджиев” 24, Бизнес център "Мr. Park"