На 4 юли актьорът Чарли Шийн имаше повод да се гордее със себе си и своята воля. 54-годишната звезда от сериала „Двама мъже и половина“ отбеляза цяла година от отказването на цигарите.

„Скъпи мои бели дробове, на днешния ден преди 1 година отказах цигарите“, написа той в Туитър.

„Ако можех да се върна назад във времето и никога да не започвам, щях да го направя. Ако се чудите дали да ги откажете, доверете ми се, колкото по-рано, толкова по-добре!

Това не е единственият повод за гордост за Чарли Шийн. През 2018 година актьорът празнува 1 година без алкохол. „Това се случи вчера! Страхотен момент в моя нов живот“, написа тогава той в Туитър, а постът беше придружен със снимка на медальон за трезвеност, който се дава за заслуги във възстановителните програми „Анонимни алкохолици“.

През януари 2019 година Шийн заявява пред списание „Пийпъл“, че се гордее с всичко, което е постигнал.

„Опитвам се да не мисля прекалено задълбочено, но съм развълнуван, че направих някои промени, които ми позволиха да направя готини неща професионално. Гордея се, че най-накрая съм последователен и надежден.“

Снимка: Getty Images

По това време Шийн сподели също, че една от големите му цели за годината е да се откаже от тютюнопушенето. "Взех решението, преди да настъпи новата година, но трябва да работя върху въпроса за тютюнопушенето."

Е, по всичко изглежда, че звездата от „Двама мъже и половина“ подрежда живота си и е готов на всичко, за да го живее здравословно.

През 2015 година той призна, че е ХИВ позитивен.