С наближаването на Св. Валентин често се изправяме пред трудния избор за подходящ подарък. С какво да зарадваме мъжа до нас, без той да получава пореден предмет, който събира прах? 

Имаме 7 топ предложения.

  • Любовно съчетание според зодията: Стрелец
  • FIT LADY, епизод 4: Рецепта за Великденските пости - протеинов пудинг (ВИДЕО)
  • 10 места в Европа, които са перфектни за влюбени двойки (част 2)
  • Любов ли бе, да я опишеш
  • Любовно съчетание според зодията: Скорпион
  • Как да кажем "Обичам те" на всеки европейски език
  • Везни - любовни съчетания според зодията
  • Как да не приемаме партньора си за даденост?
  • Донка и Димитър – семейството, което живее и диша с виното
  • Обичайте приятелите си: Дори един разговор дневно понижава нивата на стрес

1. Прегърни нея, докато мен ме няма

Снимка: iStock

Ако ви се налага да пътувате често или сте във връзка от разстояние, възглавницата може да замести  партньора. Принтирайте надпис или картинка върху калъфка. Може да използвате тази заигравка „Прегърни тази възглавница, докато мен ме няма" или да направите колаж, свързан с личния ви живот и нещо, което само вие си знаете.

2. Романтична картичка с любимата напитка

Снимка: iStock

Това е чудесен подарък за любителите на алкохолните напитки. Можете да прикрепите поздравителна картичка или романтично послание към всяко от шишетата. Друг вариант е да залепите нещо специално отпечатано на мястото на етикета. 

3. Магнитна гривна за инструменти

Снимка: iStock

Ако партньорът ви е майстор, този подарък за Свети Валентин може да му помогне да държи под ръка пироните, винтовете, болтовете и други малки части, необходими за ремонтни дейности. Всичко, което трябва да направи любимият, е да нахлузи гривната и да остави магнитите да свършат тежката работа.

4. Шоколад или шоколадови бонбони

Не бихте сгрешили, ако заложите на традиционния шоколад за сладкия празник. Можете да сглобите сладък комплект от бишкоти, шоколад и бонбони. Друга идея за сладка изненада са бонбони със специален надпис, който да изразява любовта и загрижеността към любимия.

5. Гравиран джобен нож

Снимка: iStock

Нож, който е гравиран с инициалите на партньора ви. Това е идеалният инструмент за всеки, който се нуждае от джобен нож, независимо дали отваря кутии, прерязва корди за въдица, или използва приставка за отваряне на консерви по време на къмпинг.

6. Книга за приключения

Снимка: iStock

Можете да запълните книга със снимки за предстоящи приключения или мечтани дестинации. С течение на годините книгата ще нараства по размер, също като вашата връзка. В нея ще събирате на едно място онова, което сте планували и преживели заедно.

7. Звънче за целувка

Снимка: iStock

В случай, че с любимия живеете заедно, подарете му възможността да ви целуне, когато той поиска. Едно поклащане на звънчето и целувката е на път. Как ще продължат нещата помежду ви след това - само вие решавате.