Известната актриса София Вергара става майка на едва 19-годишна възраст и отглежда сама сина си, който днес е най-голямата й опора и гордост. Нейната история показва колко силна е връзката между майки и синове, разказва crnobelo.com

„Чувствам, че цялата жертва се отплати, когато хората ми правят комплименти за него, колко културен, чаровен, забавен и умен е“, признава в миналото 50-годишната актриса за сина си Маноло.

Докато много жени чакат да осъществят мечтите си в професионалното поприще, за да станат майки, София Вергара е една от малкото, които първо са станали майки на млади години. Отгледала е сина си като самотна майка, а днес той е най-голямата й опора и гордост.

София Вергара е много млада, когато се омъжва за приятеля си от гимназията Джо Гонзалес и раждасин Маноло от него. Едва на 18 години тя застава за първи път пред олтара, а на 19 двамата се сдобиват със син. Въпреки това през 1993 г., когато Маноло е само на 2 години, двойката се развежда. И макар първият й съпруг да е участвал в живота на детето, тя казва, че се е грижила за него съвсем сама.

„Сега, когато погледна назад, осъзнавам, че не съм имала нужда от помощ от никого. Хубаво е чувството, когато погледна назад и осъзная, че съм направила всичко сама. Чувствам, че съм успяла”, споделя Вергара.

След развода София сама се опитва да изгради кариера, но и да бъде грижовна майка и да осигури на сина си всичко необходимо. Тя работи като водеща на колумбийски телевизионни предавания до 1998 г., когато брат й е убит. Тогава със семейството си решава да се премести в Маями.

„Бях много малка, когато се разведох с баща му, така че го отгледах, опитвайки се да му дам възможно най-добрия пример и той да има всичко, което мога да му осигуря. Чувствам, че цялата жертва се отплати, когато хората ми правят комплименти за него, колко културен, чаровен, забавен и умен е“, признава тя.

Актрисата казва, че никога не е съжалявала, че е родила сина си толкова рано, но признава, че често си е мислила дали нещата не биха били по-лесни, ако Маноло се беше появил поне 10 години по-късно, пише още БГНЕС.

Днес Маноло е на 31 години и работи като режисьор, а освен това се е появявал и като актьор в няколко телевизионни сериала. Маноло редовно се появява с майка си на някои от най-важните събития в живота й и беше с нея, когато тя получи своята звезда на Холивудската алея на славата. София и Маноло са толкова близки, че той я изпрати София по пътеката в деня, в който тя се омъжи за Джо Манганиело.

Снимка: Getty Images

Вижбте повече за София Вергара в следващото видео: