Защо да не погледнем от положителната страна на социалната изолация? Повечето прекарано време у дома ни дава възможност да подготвим незабравим Великден, изработвайки украса, декорация, яйца, добавяйки собствен почерка на нещата и позволявайки на децата да бъдат въвлечени в целия процес. Това със сигурност ще създаде незабравимо празнично настроение. Доказва ни го певицата Виктория Терзийска, по-позната като Вики от „Мастило“. Тя вече сподели щрихи от своята украса за Великден у дома:

 

 

„Подготвяме се за Великден! Вкъщи, на двора, семейство, заедно, любов!“, написа тя в Инстаграм към снимка, на която се виждат пъстри яйца, клонки и празнична атмосфера.

 

 

Сигурни сме, че най-големите й помощници в подготовката са двете й дъщери - Маргарита, която до броени дни трябва да навърши 4 годинки и София, която е на 9 месеца. Преди това 40-годишната изпълнителка показа двете красавици в действие. На Лазаровден Вики сподели кадър на трите дами в семейството, а преди това й как кака Маргарита успешно приготвя кекс.

 

 

Ето и още няколко споделени идеи как мама Вики прекарва времето си в социална изолация: