Майката на Пипа Мидълтън – Каръл, потвърди окончателно, че дъщеря й е бременна с второто си дете. В ново интервю тя сподели какви са надеждите й за 2021 г.

„Надявам се пандемията да бъде овладяна и да се върнем към нормалния си живот. Искам да прекарам повече време с най-близките си, включително с новото внуче“ – казва 66-годишната майка на Кейт и Пипа Мидълтън.

„Въпреки че имам фирма за организиране на партита, никога не съм правила купон за себе си. Тази година искам да си направя собствено парти“ – признава Каръл Мидълтън.

Децата на Кейт – принц Джордж и принцеса Шарлот, бяха шафери на сватбата на леля си
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Нейната по-голяма дъщеря Кейт Мидълтън и принц Уилям имат три деца – Джордж (7), Шарлот (5) и Луи (2).

37-годишната Пипа Мидълтън и съпругът й Джеймс Матюс (45) се ожениха през 2017 г. Техният син Артур се появи на бял свят през октомври 2018 г. в лондонската болница „Сейнт Мери“ – същата, в която Кейт Мидълтън роди трите си деца.

Снимка: Getty Images

За бременността на Пипа Мидълтън британските медии научиха още през декември 2020 г. от източници, близки до семейството.

Пипа и Кейт Мидълтън имат и брат – Джеймс (33), който в края на 2019 г. се сгоди за французойката Ализ Тевене. Сватбата им бе планирана за 2020 г., но впоследствие бе отложена заради пандемията.