Синди Крауфорд и съпругът й Ранде Гербер отпразнуваха 22 години брак. Моделът отбеляза повода, като сподели снимка от сватбата им на Бахамите.

„Честита годишнина @randegerber! Преди 22 години ние отидохме на Бахамите с група приятели и семейство, за да отпразнуваме казването на „ДА“. Обичам те и живота, който имаме заедно. Благодаря ти, че живееш живота си с мен – не мога да си представя да го направя с друг.“

Това написа като послание към своя съпруг 54-годишният модел, а на снимката двамата са хванати в красив момент от сватбата – докато си разменят по парче от сватбената им торта.

По всичко личи, че двойката е запазила мили чувства и спомени един към друг, защото и 58-годишният Ранде Гербер не пропусна да поздрави своята съпруга от 22 години.

Преди 22 години убедих @cindycrawford да лети смен и от тогава не съм я пускал. Честита годишнина!“, написа Ранде към един от най-разпознаваемите и известни модели на миналия век.

Крауфорд сподели и с какво съпругът й я е изненадал на годишнината – букет от светлорозови рози, които Синди показа в Story в Инстаграм.

18-годишната дъщерят на двойката Кая Гербер, която е не по-малко известна от майка си, помогна на родителите си да отпразнуват повода, като направи торта, цялата покрита с кокосови стърготини и с „оригиналните фигури на младоженците“. Синди отново сподели сладкарското произведение в Story в социалната мрежа.

Синди и Ранде имат и 20-годишен син Пресли, който прекарва време с родителите си в изолацията.

Миналия месец Крауфорд сподели още един ретро кадър със своя съпруг – този път от първото им пътуване през 1994 година, когато все още не са били женени.