Нали не си мислите, че супермоделите се събуждат с перфектен грим и прически, готови за ревю? За да сме сигурни в това и да няма никакво съмнение, че и те са като всички нас, Синди Крауфорд изненада своите 4 милиона последователи в Инстаграм с неочаквана снимка, на която косата й е чорлава, а спиралата за мигли освен че не е почистена, е и предоволно размазана.

Разбира се, преди фотосът да е хвърлил в смут целеустремената към перфектност Инстаграм общност, 53-годишната американка побърза да обясни историята зад него.

„Когато заспиш с мокра коса и не почистиш добре грима си...“

Зад неглижирания вид на едно от най-известните имена на модния подиум през 90-те години на миналия век вероятно стои натовареният график. През последните дни Синди е заета с празненството около 18-ия рожден ден на дъщеря си Кая Гербер, както и с различни събития, свързани със Седмицата на модата в Ню Йорк.

Известни приятелки на  Крауфорд побързаха да я защитят, коментирайки, че на тях също им се случва да заспят с мокра коса и непочистен грим.

Рийз Уидърспуун написа краткото „#NYFW” (Седмица на модата в Ню Йорк), докато Кейт Хъдсън сподели, че и на нея й се случва същото.

И за да не си помислите, че Синди е занемарила външния си вид (все пак наскоро я добавихме в нашия списък с жени, които остаряват повече от красиво), ето още няколко снимки от профила й в Инстаграм: