Принц Хари и Меган Маркъл най-накрая споделиха първа снимка на дъщеря си Лилибет Даяна - за коледната си картичка и шест месеца след като Лили се появи на бял свят, съобщава "Дейли мейл".

Чаровният семеен кадър показва 40-годишната Меган, която държи смеещата се Лилибет, докато усмихнатият принц Хари е гушнал сина им Арчи.

Кадърът е дело на фотографа Алекси Любомирски, който засне и годежните снимки на двойката и официални семейни портрети в деня на сватбата им.

Снимка: ALEXI LUBOMIRSKI

Арчи, който с рижата си коса изглежда досущ като своя баща, е небрежно облечен в дънки – подобно на останалата част от семейството.

За пръв път херцогът и херцогинята на Съсекс отново показват лицето му - след първия му рожден ден Хари и Меган спряха да споделят снимки с лицето му и пускаха единствено снимки на малчугана в гръб.

Принц Хари и Меган Маркъл, които в момента живеят в имение за 14,7 млн. долара в Монтесито, Калифорния, пуснаха коледната картичка, за да обявят, че са направили дарение на няколко благотворителни организации.

"Тази година посрещнахме на бял свят дъщеря ни Лилибет. Арчи ни направи "мама и татко", а Лили ни направи семейство. С нетърпение очакваме 2022 г., ние направихме дарения на няколко организации, които почитат и защитават семействата", се казва в съобщението им.