Певицата Сиара изненадващо съобщи, че е в очакване на своето четвърто дете, което ще е трето общо с нейния съпруг Ръсел Уилсън, който е спортист и състезател по американски футбол.

Двойката обяви новината за разрастващото се семейство с видео в Инстаграм, на което 37-годишната изпълнителка показва наедрялото си коремче като силует, докато танцува пред басейн.„Гледаш ме така отново, направихме още едно дете… Ти си моето сърце, аз съм твоето ребро“, написа Сиара към видеото.

 


Певицата и Ръсел Уилсън вече са родители на 3-годишния Уин и на 6-годишната Сиена Принцес, а 9-годишният Фючър Захир е от връзката й с рапъра Фючър.

 

Сиара и Ръсел се ожениха през 2016 г. Изпълнителката неведнъж е говорила за желанието на съпруга си да има голямо семейство, заявявайки: „ „Ако питате Ръсел, той иска 8 бебета. Определено ще се радвам да имам още деца. Имаме време за това.“

Снимка: Getty/Instagram

А относно връзката й с играча по американски футбол в друго интервю от 2018-а за списание Wonderland тя казва:


„Чувствам, че съм по-добра, благодарение на него. Очевидно имам свое виждане за себе си, но моят съпруг ме прави по-добра и точно това е бракът. Да правиш така, че другият да се чувства по-добър.“

Вижте във видеото техники за безболезнено раждане: