Направо се задъхахме само докато пишем заглавието, а като си представим, че има жени, които го правят...

Година след раждането на второто си дете певицата Сиара изглежда зашеметяващо и споделя за „откачения“ си ежедневен режим, който й помага да свали малко повече от 22 килограма. Отнема и едва 5 месеца, за да си върне предишното тяло и изваяни форми. Всички обикновени майки ще си кажат – да, и аз, ако разполагах със собствен готвач, бавачка и фитнес инструктор щях да изглеждам по същия начин. Вероятно има голям доза истина в тези думи и си признаваме, че и ние си помислихме същото, но усърдната работа и воля никой не може да купи дори с всичките пари на света.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

„Бях дори още по-амбицирана да си върна килограмите този път. Това си беше моя собствена цел. Напълно различно е, когато имаш две деца – усещането е още по-хубаво“, споделя 32-годишната изпълнителка, която е майка на 1-годишната Сиена и 4-годишния Фючър Захир.

Самата Сиара определя дневния си режим като „откачен и луд“. Между кърменията на дъщеря си и воденето и вземането от детска занималня на сина си, певицата тренира усърдно по няколко пъти на ден.

Точният режим е следният:

„Събуждам се, кърмя, приготвям Фючър за детска, след като го заведа, се връщам у дома и тренирам. След тренировката кърмя и отивам да взема сина ми от детската. Връщам се, кърмя и отново залягам над тренировките.“

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

И това съвсем не е всичко. След като прекара вечерта със семейството и приспи децата, Сиара често отново се връща към кардиото. Нещата стават дори по-сложни, след като певицата открива, че има разширена диастаза, което налага упражненията да бъдат дори още по-интензивни.

В интервю за списание People изпълнителката казва още, че има още няколко килограма за сваляне, защото с втората бременност качила 30 килограма, но това изобщо не я притеснява, защото съпругът й я харесвал точно в тази нейна форма.

Ами, винаги е добре да знаем, че упоритата работа ражда своите плодове. Възхищаваме се на подобня воля и постоянство!