“Палави мамчета по Коледа” е филм, в който всяка една семейна жена може да намери по нещо от себе си. Лентата на Скот Мур и Джон Лукас показва как три дами се опитват да лавират около грижите за семействата си и организацията на перфектното празненство за Коледа. Във всичко това се намесват и техните майки, а лудницата става пълна.

  • Дизайнерите от „Alessa” с 3 предложения за новогодишен тоалет
  • Алена: В годината на Нептун ще осъзнаем грешките си (ВИДЕО)
  • Спенс: Тази Нова година ще бъда с най-малкия си син – така постанови съдът
  • Книга за любовта помага на млада жена да се пребори с множествената склероза
  • Любимите снимки на Вики Терзийска в Инстаграм: дъвки Love is от Истанбул
  • Защо трябва да добавите „нищо“ в желанията си за 2023 г.?
  • Малки разговори с деца: Защо Дядо Коледа НЕ съществува, но еленът му яде... кебапчета
  • Преяждане дебне отвсякъде! Как най-бързо да влезем във форма (ВИДЕО)
  • 418 501 души научиха от Ladyzone за смразяващата загуба на Иво Аръков
  • Любов, семейство, деца - големият хороскоп за януари 2023 г.

Пожелай си нещо - Коледа идва!

Пожелаваме ти приятно гледане с план само за 3,99 лв./месец при предплатен едногодишен абонамент за 47.88 лв. 

В главните роли във филма са звездите като Мила КунисКристен Бел и Катрин Хан.

Ето и какви са те във филма:

Мила Кунис - Ейми МичълЕйми е в естественото си състояние на постоянен стрес, но се среща със самотния баща Джеси (Джей Ернандес). Вече обвързани двамата обмислят плановете си за Коледа, когато свръх критичната майка на Ейми - Рут (Кристин Барански) връхлита като торнадо. Баща й Ханк (Питър Галахър) е доста мек, но Рут е твърдо решена да направи една специална Коледа, включваща камили и гостуване на Кени Джи. Ейми трябва да се справя с това майка й да поема контрола над нея и над цялото й семейно щастие на празника. Дали обаче ще реши тази задача?!

Кристен Бел - КикиТърпението на добродушната Кики е подложено на изпитание от майка й Сенди (Шерил Хайнс). Тя няма граници, но има и някои страховити навици, а начините й да бъде близо до дъщеря си, ще изпитат търпението на младата жена. Сенди дори носи пижами с лицето на своето дете навсякъде. Кики също не бяга от странностите, като се оплита в неволи с прилепчивата си майка.

Катрин Хан - Карла ДунклерТочно преди празника Карла е връхлетяна от неочакваната визита на отчуждената си майка Ейзис (Сюзан Сарандън), безгрижен, скитащ дух, пристрастен към хазарта. Посещението й е свързано с искането на пари. Всъщност, Карла е наследила от Ейзис любовта към купонджийския начин на живот. Тя внася много смях в групата, а освен това, не се притеснява от острия си език и откровено сексуалното поведение, което демонстрира.


На коя героиня от филма приличаш ти ?