Нова снимка на бебето на Ребъл Уилсън разбуни духовете в социалните мрежи. Актрисата, която се сдоби с дете от сурогатна майка миналата година, сподели кадри от почивката си с дъщеря си и годеницата си Рамона Аргума.

Феновете обаче бързо намериха с какво да се заядат.

В центъра на вниманието бе снимка с 5-месечната Ройс Лилиан, на която актрисата я държи. До тях двете е и Рамона. Потребителите в социалните мрежи побързаха да коментират:

  • „Бавачката все още ли не й е показала как да държи бебето, защото позата е много неудобна и ми е жал за бебето.“
  • „Начинът, по който държи бебето, е неуважителен.“
  • „Трябва да се научи как да държи това бебе правилно.“
  • „Защо тя дистанцира собственото си бебе по този начин?“
  • „Боже, вижте как я държи… тя няма никаква представа!“


Появиха се и коментари в защита на младата майкат:

  • „Оставете жената на мира. Бебето е държано безопасно, тя го показва на камерата вероятно.“
  • „Толкова много съдещи хора. Бебето е на 4 месеца. Всички правим грешки, но да обвиняваме публично Ребъл за начина, по който държи дъщеря си, е срамно.“
  • „Помисли за своя живот, преди да съдиш друг родител.“

Това съвсем не е първият случай, в който фенове обвиняват австралийската актриса за начина, по който отглежда бебето си.

Множество обвинителни коментари се появиха и когато малката Ройс Лилиан се роди, а мама Ребъл реши да купонясва само седмица след щастливото събитие.

„Мина само седмица, за да ме засрамят като майка. Бях шокирана от критиките, защото Крис Хемсуърт ходи на фитнес и хората не се възмущават и не питат „къде са децата ти?“ Но защо го правят с жените? Само защото си станала майка, не означава, че си загубила своята идентичност, не означава, че не можеш да излезеш с приятели или да идеш на почивка. Не означава и че не можеш да имаш кариера“, коментира тогава 43-годишната австралийка.

А вие какво мислите по въпроса – правилно ли държи бебето си Ребъл Уилсън?

Вижте във видеото какво споделя Анджелина Джоли за майчинството и как се е страхувала за всичко: